VBox7 logo

С плочки и на 50 г.? Ето как тренира и се храни Дженифър Лопез!

13 406 25.10.2019

През уикенда певицата Дженифър Лопез пусна поредното селфи от фитнес залата, което ни накара да се срамуваме от себе си и от факта, че събота спим до обяд.

Няма две мнения - Дженифър Лопез може и да е на 50 г., но изглежда по-добре от повечето 30-годишни момичета по цял свят. А след едни определени години да изглеждаш по този начин е много, много трудно. Как постига това тяло тя?

Виж още: Предизвикателството на Дженифър Лопез: 10 дни без въглехидрати и захар

Вероятно никой няма да се изненада, ако напишем, че тя спазва стриктен хранителен и спортен режим, но нега вникнем в дълбочина.

Вода, вода и още вода!

Номер едно при Лопез е водата, която е сигурно гаранция за добра хидратация. "Опитвам се да поддържам тялото си добре хидратирано и отпочинало след всяка тренирова", коментира тя през Harper's Bazaar. Певицата набляга на водата и преди тренировка, като така успява да постигне по-впечатляващи успехи в залата.

Без кофеин и алкохол

Лопез пие кафе, но без кофеин. Диетологът ѝ е препоръчал и режим без алкохол, дори и по повод.

Виж още: Можете ли да повярвате? Тези звезди стават на 50 години през 2019-а!

Чиста храна

Певицата се придържа към балансирано хранене, богато на полезни вещества, без обработени храни. Почитател е на чисти, био храни, свежи и богати на протеини. Набляга на зелени зеленуци - броколи, спанак, тиквички. Обича всякакво месо, както и риба. Любимият ѝ източник на въглехидрати е киноата.

Виж още: Дженифър Лопез удари с колата си репортер, реакцията й обаче шокира всички!

Тренировки

Дженифър Лопез тренира всеки ден, като  предпочита да го прави сутрин. Тя е изключително отдадена на фитнеса, като с треньорите си залагат на базови фитнес упражнения, които обаче често редуват с кикбокс или комплекси, познати от кросфита.

13 406 25.10.2019

Още от Най-яките мацки