VBox7 logo

Любов по време на футбол - секси съпернички на терена, гаджета извън него!

6 489 01.11.2019

Историята на швейцарските футболистки Алиша Леман и Рамона Бакман не е никак обикновена. Двете имат връзка помежду си и всъщност се обичат безумно много. 

Но професионалният им път ги разделя и всъщност ги прави противници. Двете са футболистки и играят в отборите на английските Челси и Уест Хем, разказва Gong.bg.

Виж още: Без политика! Кои са 10-е най-горещи рускини в Instagram?

Иначе Алиша е на 20 г., а Рамона - на 28. И двете играят за женския национален отбор по футбол на Швейщария. Имат общо 93 участия за тима и цели 46 гола. 

Виж още: Неймар и жените! Вижте топ 7 на красавиците, минали през леглото му

Историята им е прецедент за световния футбол, като със сигурност никога не е става известна връзка между мъже футболисти. В женския спорт обаче нещата не са точно така.

Виж още: Секси футболистките, заради които си струва да гледаме Световното за жени

Рамона е категорична, че еднаквата им професия е всъщност нещо много хубаво за връзката им. "Има много позитиви в това да имаш до себе си човек, който обича да прави същото, като теб", коментира тя пред BBC.

За 20-годишната Алиша пък настоящата ѝ партньорка е била неин идол, докато се е учила на играта. В началото се чувствала доста притеснено около Рамона и много си мечтаела един ден да са заедно.

Напрежение в дома им има, само когато отборите им играят или ще играят един срещу друг. При мъжете обаче и двете са на едно мнение - фенки са на Реал Мадрид. При футболистите харесват Кристиано Роналдо, Килиан Мбапе и Неймар.

6 489 01.11.2019

Още от Sports Virals