VBox7 logo

Синът на Фики - с прощъпалник! Ето какво е хванал на празника!

8 818 05.11.2019

Единственото по-хубаво от личния празник е този на децата ни. Това може да потвърди младият татко, поп-фолк певеца Фики. Причината отново е малкият Тунчер, а този път - неговият прощъпалник.

Виж още: Синът на Фики - на 1 годинка! Родителите му спретнаха лъскав купон

Прощъпалникът е народен обичай, с който се отбелязва прохождането на бебето. Майка му замесва питка, върху която то стъпва. На пода се поставя бяло платно, което отвежда до различни предмети. Който предмет привлече вниманието на бебето, с това ще се занимава като порасне. Или поне така гласи поверието.

Виж още: За първи път: Фики показа сина си! На кого се е метнал малкият Тони?

Е, оказва се, че Тунчер е грабнал кларинета на своя празник. Но пък детенцето не е имало и кой знае какви опции. другите предмети били също музикални инструменти. Макар че имало и лекарски слушалки.

Виж още: Синът на Фики е уникално сладък! И е копие на баща си вижте го!

Тунчер, който е кръстен на гласовития си дядо - Тони Стораро, е на годинка и седем месеца. Вече може да казва "тати", като дори на майка си казва така, разказва "Монитор".

Виж още: Фики заведе семейството на море, налял е мускули като на гръцки бог!

Всъщност предвид професията на дядо си, баща си и чичо си, много е вероятно и Тунчер да поеме по същия път. Така например Фики от съвсем малък свири на пиано. 

Тунчер се роди на 16 феврурари 2018 г. "Роди ми се син! Аз съм най-щастливият татко на земята! Бъдете благословени", написа тогава Фики. 

Майка на Тунчер е Гюлджан - красивата съпруга на Фики. Двамата се ожениха в края на 2017 г. на голяма сватба с над 600 гости. 

8 818 05.11.2019

Още от Cool Kids