Джино Бианкалана не спира да се фука от Чикаго: Риалити звездата показа как живеят богаташите

6 419 14.08.2022

Stars News

Доста дълго време Джино Бианкалана и неговата половинка Кристиана бяха спрели социалните си мрежи и отстрани изглеждаше сякаш двамата са прекратили връзката си. Е, оказа се, че няма никаква драма между тях.

Виж още: Виктор Стоянов зарази със спорт и половинката си: Мария показа завидни резултати от фитнеса

Преди около седмица и двамата върнаха профилите си в Instagram, за да съобщят новината, че са се сгодили и чакат първородната си дъщеричка. Бъдещите родители изглеждат наистина много щастливи и с нетърпение чакат хубавия момент да настъпи.

Виж още: Мария се завърна с нова песен от Криско, но тиктокър я съсипа! Парчето било крадено

От всички техни публикации стана ясно, че са пренесли да живеят в Чикаго. Кристиана е доктор, така че със сигурност след майчинството ще може лесно да си намери и там работа – въпреки че не сме сигурни до каква степен ще ѝ е нужно да работи с такъв богат съпруг.

Виж още: "Парите и колите на баща ти няма да изчистят съвестта ти": Теди Александрова поряза Емрах

Двукратният победител в „Биг Брадър“ не спира да публикува сторита и снимки от луксозните си автомобили, които определено са много. Акцентът от последните публикации винаги е върху марковите артикули. Джино доста ясно иска да покаже, че при него нищо не е случайно – кара най-скъпата кола, носи най-скъпите очила и часовници.

Instagram

Виж още: Проблеми в рая? Николета Лозанова разкри в книгата си ще има ли дете от Михайлов

 Дори кракът му, който пострада при катастрофата с мотор, е овързан с марков шал, който също демонстративно показва. Така са хората в Чикаго – живот си живеят.

Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/gino_biancalana/

Още от Stars News