Проблеми в рая? Николета Лозанова разкри в книгата си ще има ли дете от Михайлов

5 824 10.08.2022

Stars News

Николета Лозанова написа автобиография, за която разказахме по-рано. В "Професия икона" НиЛо споделя за великия си инфлуенсърски живот, пълен с изключителни хора и бла-бла ненужни истории. Отворете няколко родни таблоида, ако искате да прочетете повече истини за НиЛо. Не давайте пари за книга, която прилича на луксозен каталог за мебели.

С една дума - скука и разход на хартия. Но решила НиЛо да разкаже, седнала и диктувала. Някак не си представяме Лозанова да стои пред лаптопа, с чаша чай в ръка, да събира мислите си и да пише, подобно на Кари Брадшоу. Но кой знае...

Виж още: Жега: Tattstoner хвърли дрехите! БГ OnlyFans звездата прикри най-милото с длан

В една от главите плеймейтката разказва за отношенията си с Ники Михайлов, които са безоблачни, невероятни и като в анимационното "Грижовните мечета". Азис грешно сравни Николета с Малена, защото тя, горката, е истинска страдалка в епоха на световна война. НиЛо нито страда, нито е преживяла война. 

Основното е, че любовта на Николета и Ники била невъзможна в началото, защото той бил обвързан. Припомняме, че преди футболната звезда да избере НиЛо, той бе заедно с Алисия. Двете обаче си менкаха мъжете, но Лозанова отбелязва - Михайлов е този, който търсил контакт с нея, докато свалял звезди на Алисия. Ах, каква драма!

Виж още: Цяло лято на почивка! Гери и Радо изневериха на Варна, избраха Гърция за море

Злите езици тълкуват последните думи от тази глава като знак, че нещо не е наред. НиЛо пише, че двамата с Михайлов се надяват да имат детенце. "Към момента се надяваме да имаме и наше общо дете", пише инфлуенсърката.

Някои предполагат, че двойката имат репродуктивни проблеми, но самата Николета никога не е коментирала темата, включително и в книгата. Факт е обаче, че Лозанова и Михайлов са заедно от доста години, но дори не са сключили брак.

Изображение:  https://www.instagram.com/nikoleta_lozanova/ 

Още от Stars News