VBox7 logo

Дъщеричката на Николета Лозанова е вече ученичка! Какво дете е Никол?

9 434 19.09.2019

Всеки от нас си спомня с известна носталгия първия учебен ден. Вълнението, дрешките, избирането на раница... 

Тази година за първи път прага на училището прекрачи и дъщеричката на плеймейтката Николета Лозанова и футболиста Валери Божинов, малката Никол. 

Всъщност за Никол учебната година е започнала по-рано, тъй като тя учи в частно училище.

Изборът на учебно заведение обаче отнел много време на майка ѝ. Пред Венета Райкова тя сподели, че вълненията за първия учебен ден са стартирали още през пролетта, когато започнали да търсят "правилното" училище.

Николета направила много срещи и посетила много училища, за да избере правилното за Никол - онова, в което ще се чувства най-добре. 

Плеймейтката и бизнес дама опроверга твърденията, че дъщеря ѝ учи в най-скъпото училище в София. По думите ѝ Никол учи в най-доброто.

Иначе Никол се вълнувала изключително много, че ще е ученичка и е невероятно щастлива. В края на учебния ден разказвала какво правят в училище във всеки час.

А майка ѝ се притеснявала пък, че Никол може би ще свикне по-трудно с новите си приятели, тъй като на моменти е много срамежлива, макар че е спокойно и разбрано дете.

Като дете Никол била съзнателна и отговорна, като Николета с нетърпение очаква да започнат заедно да пишат домашните. 

Никол освен това е и дисциплинирано дете, което лесно става всяка сутрин в 7:30, за да може да бъде в 8:15 в училище. 

Иначе Николета призна още, че вече е ходила на родителска среща, като определи останалите хора като приятни и готини хора, които я разпознават дори без грим и прическа.

9 434 19.09.2019

Още от Cool Kids