Рядък кадър: Никол Божинова показа как татко ѝ Валери я обсипва с внимание и любов

7 080 12.06.2021

Cool Kids

Дъщерята на Николета Лозанова и Валери Божинов, Никол, расте с всеки изминал ден и от малко момиченце се превръща в красива млада дама.

Подбно на именитите си родители, така и тя вече има собствен Инстаграм профил, в който споделя всичко интересно, което се случва около нея. Никол е само на 9 г., но определено има какво да каже на последователите си, които са повече от 15 хил. Публикациите ѝ обаче се радват на доста голям интерес, а последната, която сподели е доста специална.

Виж още: Щастие, радост и мили поздрави след раждането на Лилибет Даяна! Как реагира кралското семейство? 

Никол е публикувала мил кадър, на който е в обятията на своя татко, а той се радва на мига, в който е заедно със своето момиченце. Към снимката момиченцето е написала следното: "Любов в най-чистата й форма! Да знаеш, че си най-безценната жена!". Иначе Валери е доста близък с дъщеря си, но също и с нейната майка - Николета Лозанова, която всяка година публично честити рождения ден на Божинов. Макар и разделени, двамата имат отговорност към дещеря си и се стараят да я възпитават заедно и да не се карат, за да не травмират малкото си момиченце, а това е най-правилното отношение, когато родителите се разделят.

Виж още: Връзка, любов, брак: Какво се случва между Ненчо Балабанов и Симона Пенчева? Ето и истината 

Изображение: https://www.instagram.com/nicole_bozhinova/ 

Още от Cool Kids