VBox7 logo

Марешка съсипа Веско от ''Игри на волята'' с думи! Няма да повярвате как го нарече!

9 052 02.12.2019

"Игри на волята" са към своя край и съвсем скоро ще видим кой ще е състезателят, който ще грабне наградата от 200 000 лв. Със сигурност обаче един от най-нахъсаните за победата е тираджията Веско.

Виж още: В ''Игри на волята'' се натриват носове! Кой е по-силният всъщност - жените или мъжете?

В последната седмица скандалите бяха все около него заради простия факт, че Анна-Мария извади малко повече късмет от него, а Веско просто не успя да преглътне този факт. И въпреки че беше фаворит на мнозинството фенове, палачинката се обърна и отношението му към оперната певица разочарова почитателите му.

Виж още: Ето я и тежката лична история на Юлиян, която трогна и най-големите му врагове

Именно за унижението, което понесе Анна-Мария от страна на Веско, писа и една от най-емблематичните състезателки във формата, плеймейтката Марешка.

Виж още: Достойни мъже ли? Пореден нож, забит в гърба на Марешка от ''Игри на волята''

"Не съм изненадана от неговото поведение. Очаквано от разградски Бай Ганьо и американски тираджия на 30 години, не постигнал нищо и разчитайки само на тези 200 000 лв да си оправи живота и да се пребере в България", започна Марешка във Facebook.

Виж още: Еротичен модел и лидер: Кой е Георгиос - състезателят с привилегии в ''Игри на волята''?

"Много грозно поведение. Много съм разочарована от този човек, мислех че не е такъв. За пореден път се убедих че трябва да слушам интуицията ми за хората", коментира още красавицата.

Марешка и Веско бяха в едно племе, това на славяните, но заради стратегията на мъжете тя си тръгна доста рано от риалитито. 

След "Игри на волята" Марешка продължи с работата си на модел. Веско пък си мечтае да си намери жена, българка, заради която да се върне в България.

9 052 02.12.2019

Още от VIP Box