VBox7 logo

Жените от тези 3 зодии са истински фатални и привличат мъжете като магнит!

2 970 12.09.2019

Жените са толкова различни! Някои от тях обожават да си купуват дрехи, обувки и козметика. Други пък пият бира и гледат футбол наравно с мъжете. 

Има обаче три зодии, чиито представителки могат гордо да се наричат фатални жени. Всяко тяхно движение, дума или поглед привлича. Кои са тези зодии?

Овен

Това е най-фаталната зодия в този смисъл. Представителките ѝ обичат да ловуват, да печелят и да завладяват. Те са доста разкрепостени. И въпреки че всички мъже им се "лепят", най-добре нещата се получават между тях и мъжете Козирози.

Лъв

Като истински лъвици, вие се държите сякаш сте най-важният човек на тази планета. Ако някой ви игнорира, със сигурност ще измислите как да му отмъстите. За щастие това рядко ви се случва, защото мъжете ви се лепят като мухи на мед. Просто харесват вашата силна и ярка личност. 

Стрелец

Вие сте толкова усмихнати, позитивни и ведри хора! Същевременно около вас скука няма! Вашето безгрижие и позитивизъм са заразни, затова и интересът към вас винаги е висок. Вие със сигурност знаете какво е имате поне 5 предложения за срещи в петък вечер. Ако търсите правилния човек за себе си, нека да е зодия Везни.

Източник thumbnail: stevanovicigor/D-Keine/iStock

2 970 12.09.2019

Още от Най-яките мацки