VBox7 logo

Пари, любов, щастие: За тези 3 зодии ноември ще е най-добрият месец от годината!

33 495 04.11.2019

Колкото и да не ни се вярва, дойде 11-ия месец от годината. Ноември е тук, а с него и очакването за Коледа. 

До тогава обаче има почти два месеца, в които звездите ще правят каквото си искат, а тяхното положение ще влияе на живота ни. За три от зодиите обаче това ще е повече от добре, тъй като ще са истински галеници на съдбата през ноември. Кои са те?

Виж още: Разговори, секс или романтика? Какво е важно в любовта за всяка от зодиите?

Рак

С преминаването на Слънцето и Меркури през Рак, ще имате успехи в любовта, работата, а с това - и много поводи да празнувате. Въпреки че изглежда да се оглеждате за нова работа, може би трябва да се замислите дали нямате възможност да блеснете и на сегашното място. Жокер от нас: Имате такава възможност! Имаме добре новина и за вашето здраве - то ще е повече от перфектно!

Виж още: Без лъжи и изневери: При тези 5 зодии любовта е наистина за цял живот!

Скорпион

Имате повод да почерпите! Слънцето и Венера са ви във втори дом, а това е домът на парите и имотите. Така че този месец ще харчите със замах, но и ще печелите добре. От 19 ноември ще получите такъв прилив на енергия, че ще имате сила да обърнете и планина! В края на месеца ще ви падне голяма тежест от плещите и ще започнете декември леки и усмихнати.

Виж още: Коя е твоята римска зодия и какъв си според римския хороскоп?

Стрелец

През този месец ще ви се случват много интересни неща. Заредете се с енергия, за да им се насладите. В сферата на любовта и връзките също ще има изненада, но тя ще е повече от приятна. Тези от вас, които са самотни, ще намерят подходящ партньор, а обвързаните ще преминат на друг етап от връзката си. 

Виж още: Когато обещанието значи нещо: Тези зодии са верни до гроб!

Източник thumbnail: artbyjulie/klyots/iStock

33 495 04.11.2019

Още от Cool News