Супер мама: Камила Коелю развълнува всички с видео от раждането на първото си дете

930 08.08.2022

Stars News

Модната блогърка и дизайнер Камила Коелю посрещна първото си дете от съпруга си Икаро Коелю. Бразилската инфлуенсърка сподели новината с всички потребители в социалните мрежи. „Нашият ангел е тук“. Кай Коелю – роден на 5/8/22 в 20:52“, написа тя няколко дни по-късно в Instagram. Толкова сме благодарни, че е здрав и е тук с нас.“, допълни тя.

Виж още: Александра Богданска не се страхува от нищо: Ето как моделката вдигна адреналина в кръвта

Заедно със съобщението Камила сподели няколко снимки от големия ден, както и сладка черно-бяла снимка на Кай, държащ ръката на баща си, и видео, на което тя плаче със „сълзи от щастие“, когато чува сина си да плаче „след почти 24 часа раждане." Видеото определено ще разтопи всички хора, до които достигне.

Instagram

Виж още: юбов се лекува с любов! Десита са връзките, бившите и дебюта в OnlyFans

34-годишната интернет звезда за първи път обяви, че е бременна през месец март, наричайки преживяването „сбъдната мечта“. „Това наистина бяха най-щастливите 23 седмици в живота ми“, написа тя заедно със снимки от фотосесия с голямо коремче, която направи за световно модно списание. Под тях Камила сподели, че са получили най-специалния и най-дългоочаквания подарък в живота и то след толкова много страх и разочарования.

Изображение: https://www.instagram.com/camilacoelho/

Още от Stars News