VBox7 logo

Ето го и Арчи! Синът на Меган Маркъл и принц Хари с първа публична поява

9 141 26.09.2019

 

Херцогът и херцогинята на Съсекс, Меган Маркъл и принц Хари, зарадваха всички фенове на кралското семейство, показвайки за първи път техният първороден син Арчи Харисън.

Това се случи по време на първото му пътуване извън Великобритания. Арчи и родителите му са на посещение в Кейп Таун, Южна Африка. 

Арчи вече е на 4 месеца и на снимките, които се появиха от визитата на кралското семейство, се вижда широката му беззъба усмивка, която умили милиони. 

Таблоидите на Острова отбелязват, че Арчи всъщност е облечен в достъпен бранд, като дрешките му едва ли надхвърлят стотина паунда. 

Британските медии отбелязват аналогичната първа публична проява на първородния син на принц Уилям и Кейт Мидълтън, принц Джордж. 

То беше по време на визитата на родителите му в Нова Зеландия и Австралия. Тогава Джордж беше по-голям, отколкото е Арчи в момента. Британските медии отбелязват аналогичната първа публична проява на първородния син на принц Уилям и Кейт Мидълтън, принц Джордж. 

То беше по време на визитата на родителите му в Нова Зеландия и Австралия. Тогава Джордж беше по-голям, отколкото е Арчи в момента 

Daily Mail твърди още, че Меган е съобразила графика на публичните си появи в Южна Африка с кърменето на Арчи. 

Въпреки това обаче с младото семейство е и детегледачка, която съдейства на Меган при нужда.

Въпреки това обаче с младото семейство е и детегледачка, която съдейства на Меган при нужда.

 

Самото пътуване Арчи приел добре – през цялото време гледал през прозореца на самолета.

Източник Thumbnail: getty / instagram

9 141 26.09.2019

Още от Royal News