Това ли заслужи Зори от "Игри на волята"? Обиди и дори заплахи: Интернет скочи след предателството ѝ

2 816 21.09.2022

Social Virals

По традиция в "Игри на волята" се случва едно безумно разделение на мъже и жени и то дори в ранни етапи като сегашния. Това се случва и тази година, а в окото на онлайн бурята попадна Зори, която стана част от Непобедимите, след като се пребори за мястото си от отбора на резервите.

Причината? Двойствената ѝ игра. Малко, след като тя и другите жени от червеното племе кроиха планове за номинации, Зори отиде и чинно разказа всичко на мъжете. 

Зори е млада, сама ще разбере, че никой не харесва двойните агенти, но интернет се постара да ѝ го каже в реално време, коментирайки постъпката ѝ. 

Виж още: В пълна бойна готовност: Николета Лозанова не харесва сутиени, показа зърна 

"Как може да има такива хора, като мишката Зорница", "Тая е много проста! При първия удобен шанс ще се отърват от нея", "Е тва е да нямаш капка достойнство", "То затова сме на такова дередже - пълно е с подобни плужеци в тази държава, готови да продадат и майка си. Само да не забравя, че в глутницата вълци - агнето никога не оцелява", възмущават се и мъже, и жени. Други дори се заканиха: "Ей, да я срещна в живота..."

Сред другите най-чести сравнения са "фурнаджийска лопата", а постъпката на Зори стана повод и за пророческо пожелание: "Пожелавам им Веси! От все сърце".  

Самата Зори дори се пошегува по темата:

https://www.instagram.com/zoristtt/

Изображение: https://www.instagram.com/zoristtt/

Още от Social Virals