VBox7 logo

Топ родни инфлуенсърки прегръщат социални каузи в риалити! TopQueen тръгва до дни!

9 410 11.10.2019

Броени дни остават до премиерата на най-новото уеб риалити на 7Talents и дизайнерката Миглена Каканашева - МЕГЗ. Първият епизод на TopQueen ще бъде на 15 октомври във Vbox7. 

Какво да очакваме и с какво ще бъде по-различно риалитито от всички останали, които гледаме онлайн, а и по телевизията?

Проектът ще има социално послание - участничките в проекта ще участват в различни задачи, свързани със социални каузи и значими обществени теми – опазване на околната среда, киберсигурност, грижа за бездомни животни и още много. 

Любопитното тук е, че момичетата ще живеят заедно в къща и ще имат своя "хазяйка". Това е един от първите Ангели на МЕГЗ - Галина Димитрова. 

Другата новост ще бъде възможността феновете да гласуват за своите фаворитки. А ето и някои от момичетата, които ще се включат:

Ивомила Петкова

За участието си в TopQueen споделя, че ще е ново начало в живота ѝ. "В него ще видите много мисъл, чувство, смях, сълзи, промяна", гарантира инфлуенсърката.

Бояна Маринова

Тя е за поредна година част от проекта, но... този път по думите ѝ ще бъде различно! "Ще ви запознаем с много социални проблеми и ще ви покажем, че красотата не е само в прекрасните визии , които представяме в профилите си , но и в сърцата и действията ни!"

Теодора Тодорова

За нея участието в проекта ще е нещо ново и различно. "В социалните мрежи хората се опитват да изградят образ на перфектния си живот и рядко се замислят, че могат да бъдат полезни по друг начин", признава тя и казва, че е време да се обърне внимание и на здравия дух.

Гери Петкова

Красавицата споделя, че с участието си във формата се предизвиква сама себе си. "Този сезон е много различен от това, което сте гледали досега. Накара ме да се замисля и да се изправя пред едни от най-големите и наболели проблеми на човечеството!"

Източник thumbnail: TopQueen

9 410 11.10.2019

Още от Cool News