VBox7 logo

След Мегзит: Хари и Меган ще се издържат сами! Ето какво биха могли да работят

9 786 13.01.2020

Мегзит е факт и по всичко личи, че ще се случи преди Брекзит. Принц Хари и Меган Маркъл имат план за оттегляне от кралските си задължения, а това означава и, че двамата ще трябва да станат и финансово независими. Което означава, че ще се наложи да ходят на работа.

Виж още: Меган Маркъл и принц Хари показаха бебето! Уникално сладко е, вижте го!

"Правилото е, че ако работиш, докато си част от кралското семейство, всъщност не ти плащат за изработения труд", пише BBC в материал, посветен на важната тема - какво всъщност биха могли да работят Хари и Меган, ако решат да се занимават с нещо различно от благотворителност, каквито всъщост са им плановете? Е, ето какви са опциите!

Виж още: Меган Маркъл забърка два скандала за седмица! Хората притеснени за сина ѝ

Книгоиздаване

Двамата неведнъж са се оплаквали от интереса на медиите към тях двамата, но според BBC идеята да разкрият повече за себе си и най-вече със собствени думи би било доста доходоносно. Така например биографията на Мишел Обама с неин и на съпруга ѝ Барак Обама автографи е продадена за повече от 60 млн. долара. 

Виж още: Меган Маркъл и кралицата - на нож! Как херцогинята вбеси Елизабет II?

Телевизия и кино

Тук сравнението отново е със семейство Обама, които подписаха договор с Netflix за създаването на ексклузивни документални филми, посветени на социални и политически теми. За принц Хари това не би било нещо ново, тъй като той вече има договор с Опра Уинфри за поредица от филми, посветени на менталното здраве.

Виж още: Официално: Принц Хари и Меган Маркъл спират със светския живот! Защо решиха така?

Рекламни партньорства

Независимо дали става въпрос за моден бранд или за друг тип търговска верига, няма марка, която да не иска да работи с Меган и Хари. А двамата вече имат и известен опит. Така например наскоро Меган стана патрон на благотворителна акция, която осигурява безплатни дрехи и обучение за интервюта за работа на безработни жени.

Източник thumbnail: Getty Images 

9 786 13.01.2020

Още от Cool News