VBox7 logo

Какъв подарък! Илиана Раева показа внучката за ЧРД, написа мили думи на празника

4 695 17.03.2020

За нас 2020 г. със сигурност ще остане белязана в историята като годината на коронавируса, но за легендата ни в художествената гимнастика Илиана Раева това ще е много повече. След като по коледните празници разбрахме, че и двете ѝ дъщери са бременни, преди дни на бял свят се роди Емили - втората ѝ внучка и първо детенце за дъщеря ѝ Славея.

Виж още: Ето го и него! Влюбената Славея Сиракова показа любимия мъж

С новината се похвали самата Илиана Раева, като публикува снимка, на която се вижда, че близки и роднини са се събрали около маса, за да празнуват появата на Емили. 

Виж още: След Славея и Виолета Сиракова обяви, че е бременна! Илиана Раева чака 2 внучета през годината

Дни по-късно обаче спортното семейство отпразнува пореден празник - рожденият ден на Илиана Раева. Тя навърши 57 години и със сигурност изписването на Емили е най-големият подарък, който е получила за празника, тъй като двете събития съвпаднали по дата.

Виж още: Илиана Раева е в щастливо очакване на две внучета в романтична обстановка

За рождения си ден председателят на българската федерация по художествена гимнастика публикува снимки на Емили в профила си във Facebook. Както и текст: "Честит Рожден Ден, мила бабо! Искам да ти кажа колко те обичам и колко много се радвам, че вече съм при вас. Изпращам ти много целувки и скоро пак да дойдеш да ме видиш, защото виж каква хубава дата си избраха мама и тати да си ме приберат".

Виж още: Илиана Раева стана баба за втори път! Славея Сиракова стана майка на момиченце

"Обичам ви повече от всичко на света! Добре дошла вкъщи малка, изящна, порцеланова Емили! Бъди здрава, силна, умна, добра, красива, смела, вдъхновена, изпълнена с любов и смелост", пък написа емоционално Илиана. 

Легендата ни в художествената гимнастика написа и дълъг текст, с който прави равносметка за годините и пише пожеланията си за следващите. "Здраве, Любов и Светлина", пожелава тя на всички, а и на себе си.

4 695 17.03.2020

Още от Cool News