VBox7 logo

Цената на различното мнение: Асен Блатечки си навлече куп критики заради коментар на Оскарите

15 114 11.02.2020

Светът е все още "Оскари" и вероятно така ще бъде в близката седмица, а извън студиото на NOVA се заформи мини скандал покрай правото на различно мнение на един от коментаторите в студиото - актьорът Асен Блатечки.

Виж още: Ако имаше Оскари за най-странни дрехи, тази година биха отишли при тези звезди!

Блатечки ясно заяви, че според него наградата за най-добър актьор ще вземе Хоакин Финикс. "Това на всички е ясно. Според мен... аз лично се сещам поне за 50 актьора - и американски, и поне 20 български, които ще изиграят тази роля ако не по-лошо, точно колкото него добре. Така че... не смятам, че това е върховото актьорско постижение, определено", коментира актьорът. 

Виж още: Актрисите, които изиграха най-известните си роли бременни! Без дори да разберем

"Много лесно е да се кривиш. Много е лесно да се правиш, че имаш гърбица, да се смееш изкуствено, да танцуваш и да се правиш на... крив човек. Това е лесно - хората, които се занимават с тази професия, знаят. Много е трудно да изградиш истински дълбок, емоционален образ, какъвто прави Леонардо ди Каприо. Много е трудно, наистина", заяви още Блатечки, като думите му предизвикаха вълна от полемики, противоречиви мнения и критики. 

Виж още: Може и да не ви се вярва, но това са двойници, а не звезди! Вижте удивителните прилики!

Впрочем Блатечки си навлече същите реакции миналата година, когато коментира Лейди Гага. "Лейди Гага не е никаква актриса - няма какво да говорим! Тя просто е избрана изключително добре за тази роля... Тя е перфекта за тая роля - с големия си нос, с дебелия си задник... С нелепия начин, по който изглежда. Аз казвам к'вит са нещата", каза тогава той.

Източник thumbnail: Getty Images/Instagram

15 114 11.02.2020

Още от Social Virals