VBox7 logo

Актрисите, които изиграха най-известните си роли бременни! Без дори да разберем

51 402 15.11.2019

Снимането на филм е труден и дълъг процес, особено ако чакаш бебе. Тогава предизвикателствата са още повече. Сред световноизвестните актриси обаче има много героини, които са снимали по време на най-популярните си филми. Ето и някои от тях!

Виж още: Заради омраза: Никога няма да видите тези актьори заедно!

Джилиън Андерсън

По време на първия сезон на "Досиетата Х" актрисата е бременна с дъщеря си Пайпър Мару, но модата на 90-те успешно прикрива бременността ѝ. 

Виж още: Най-гадните неща, които преживяха актьорите от ''Игра на тронове''

Синтия Никсън

Актрисата от "Секса и града" е бременна по същото време, по което и героинята ѝ Миранда. Именно затова не се налага коремът ѝ да се крие по време на снимките.

Виж още: Може и да не ви се вярва, но това са двойници, а не звезди! Вижте удивителните прилики!

Лиса Кудроу

В четвърти сезон на "Приятели" Фийби се съгласява да бъде сурогатва майка на нейния полу-брат, защото актрисата също е бременна. Фийби обаче ражда тризнаци, а Лиса - едно бебе. Затова актрисата носи възглавнички под дрехите си по време на снимките.

Марша Крос

Малко преди да навърши 45 г. актрисата забременява с близнаци. Затова и героинята ѝ Бри се преструва, че е бременна, за да избегне публичен срам, че всъщност дъщеря ѝ тийнейджърка е бременна. 

Алисън Ханигън

По време на снимките на "Как се запознах с майка ви" Алисън Ханигън е бременна дори два пъти. Първият път тя е прикрита с правилни ъгли на снимане, а вторият екранната Лили забременява и няма нужда от прикриване.

Източник thumbnail: Getty Images/Instagram

51 402 15.11.2019

Още от Celebrity Box