VBox7 logo

Ноември е тук: Пари, работа или почивка? Какво вещаят звездите за всяка от 12-е зодии?

12 703 01.11.2019

Неусетно дойде и 11-ия месец от годината. Във въздуха вече се усещат първите коледни вълнения. До Коледа обаче има почти два месеца, през които ще се случат много неща. 

Какво вещаят звездите за 12-е зодии през ноември? Ето какво трябва да знаете!

Овен

Много добре знаете накъде искате да продължите в кариерата си. Какво ви спира? Може ми е време да предприемете желаната от вас промяна. В средата на месеца ще почувствате завидно финансово спокойствие. В края на месеца ви чакат социални контакти, където ще се запознаете с важен човек.

Телец

Здравето и спокойствието са доста важни, затова обърнете им внимание през този месец. Ще откриете ново любимо хоби, което вероятно ще бъде свързано с физическа активност. В средата на месеца ще дойде време за равносметка - какво сте свършили досега и какво ви предстои все още. 

Близнаци

Вие сте хората, които най-много ще пострадат от ретроградния Меркурий. Така че месецът няма да ви е от най-лесните. Хубавото е, че ще се почувствате готови да говорите открито за нещата, които ви притесняват. 

Рак

Новият месец ще ви донесе много нови и приятни емоции, ще се почувствате вдъхновени и ще намерите свободно време за ново хоби. Ще се замислите и за професионалния си път. В края на месеца ще се отправите към неочаквано пътешествие.

Лъв

Имате желание за нещо ново от доста време. Дали става въпрос за нов ресторант, дрехи или просто ново изживяване. Но и да ви се отдаде шанс, по-добре се въздържете. Ретроградният Меркурий не е на ваша страна. В средата на месеца ще помислите върху развитието си в работа.

Дева

Ще имате доста напрегнат месец и в работата, и в свободното време. Просто гледайте да бъдете разбрани добре. Ще имате много нови идеи и ще кроите смели планове за почивки в последния момент.

Везни

През ноември ще поемете инициативата във всяко поле на живота. Независимо дали става въпрос за домакинство, нов проект или излизане с приятели. 

Скорпион

През вашия месец всичко ще ви е наред. Ще се чувствате истински свободни, ще откриете неподозирани таланти и имате свободата да си купите, каквото пожелаете. 

Стрелец

Това е и вашият месец, Стрелци! Време е за нови приключения, нови места и емоции. Ще привличате много любов и позитивни емоции.

Козирог

Знаем, че планирате много срещи с партньори, приятели и нови професионални проекти, но си обърнете внимание на себе си и здравето.

Водолей

За вас новият месец ще донесе още повече работа, която ще е съчетана с много желание за нови умения и знания от ваша страна. Вашата воля ще бъде подложена на изпитание.

Риби

През ноември ще си зададете много и важни въпроси за своето бъдеще и житейски път. Дали това е вашата работа? Дали това е правилният за вас човек? Не отлагайте отговора им.

Източник thumbnail: paseven/vorDa/iStock

12 703 01.11.2019

Още от Опасни връзки