VBox7 logo

Накъде отива връзката ви? 7 признака, че любовта ви е трайна

Тема за размисъл на прага между две календарни години

2 082 31.12.2018

След раздяла винаги мислим, обмисляме и се чудим защо се е стигнало до този край. Понякога обвиняваме себе си, друг път - бившия ни партньор или пък роднините, обстоятелствата... 

Факт е, че животът ни учи на много и ето 8 симптома на здравата връзка, които може би сте подценявали, но със сигурност говорят, че нещата се развиват в правилната посока.

7. Личностностното развитие

Когато връзката ви е хармонична, и двамата работите върху себе си. Имате нови приятели, намирате по-добра работа, учите, постигате повече. Симптом на лошата връзка са загубата на приятели и никаква промяна във всичко

6. Отношението помежду ви

Според едно от правилата партньорите трябва да се приемат, каквито са. Не трябва да "натискате" другия да спре да пуши или пък да отслабне. Вижте какво иска той.

5. Емоциите

Не трябва да се чувствате некомфортно с партньора си. Анализирайте чувствата си, бурята от емоции не е добър симптом.

4. Показвате обичта си

Хората в стабилните връзки знаят, че се обичат и се чувстват всеки ден. Ако имате нужда да ви доказват всеки ден, че ви обичат, значи, че имате съмнения. 

3. Проблемите

Всички двойки от време на време срещат проблеми. В здравите връзки обаче трудностите правят взаимоотношенията още по-стабилни.

2. Убеденост

Ревността е една от причините за раздяла. Ако сте убедени в чувствата на другия, няма да следите с кого си пише и кого гледа навън.

1. Любовта

Най-важното във връзката е да се споделя любовта. Ако постоянно се наранявате, няма смисъл. 

2 082 31.12.2018

Още от Social Virals