Български тийн звезди влизат в новия уеб сериал

8 227 26.03.2020

Аз съм Изи

 

 

Новият тийн сериал „Аз съм Изи“ е една история за любов, приятелства и предателства. В сериала ще се преплетат различни отношения между персонажите, като главната героиня Изи ще бъде изправена пред предизвикателството да докаже на най-близките си приятели, че не  е предателка и ще се бори срещу лъжите и интригите, в които е въвлечена.  

Любимки на тийнейджърите ще бъдат част от звездния каст.

Инфлуенсърката Симона Милушева влиза в главната женска роля, тази на Изи - най-популярното момиче в училище. Съвсем наскоро излезе дебютното ѝ парче „Над нещата“, а хиляди фенове следят нейния живот в социалните мрежи и видеата, която те споделя с аудиторията. Участието ѝ в тийн драмата „Аз съм Изи“ е още едно предизвикателство, в което младата инфлуенсърка се впуска.  

Виж още: 5 ИДЕИ как да носим и съчетаваме САКО! Модели и цветове, модерни през

Дъщерята на любимата ТВ водеща Гала - Мари Константин, позната като Лора от хитовия уеб сериал „Унилайф“,  влиза в ролята на отмъстителната Радина. Въпреки че не открива прилика с героинята си, тя с удоволствие влиза в този различен и нетипичен за нея образ.  

Популярната певица Дара Екимова влиза в сериала с ролята на най-добрата приятелка на Изи - Криста. От една година Дара повече от успешно развива музикалната си кариера. Тъй като целият ѝ живот до момента е бил обвързан с музика, в сериала тя ще  покаже една нова страна на артиста в себе си.

Виж още: Дара Екимова влиза в звездния каст на новия уеб тийн сериал "Аз съм Изи"

Гери Стаменова е модел, на тийн аудриторията е позната и от участието ѝ в риалити сериала „10 първи срещи“. В сериала Гери влиза в ролята на Стилияна. Повече за нейния персонаж ще разберете съвсем скоро.

В мъжките персонажи ще се превъплътят четири популярни артиста.

Актьорът и модел Дилян Калчев влиза в главната мъжка роля, тази на Явор. Дилян припознава себе си в част от характера на своя персонаж .  Той завършва образованието си в Англия, а в момента работи като репортер в сутрешния блок на NOVA – „Здравей, България“.

Познат на зрителите от хитовия уеб сериал „Следвай ме“ инфлуенсърът Васил Андонов-Васето се впуска в поредното ново приключение. В „Аз съм Изи“ той ще бъде в ролята на Владо. Какво да очакваме от неговия персонаж ще разберете скоро в сериала.

В най-близкия приятел на Изи, ще видим музикалния изпълнител Иван Иванов – Vanski. Той влиза в ролята на Миро. През 2011 година Vanski представя страната ни на детската Евровизия и се класира на 8-о място, а няколко години по-късно издава и дебютния си сингъл.

Божидар-Бобката, който е част от рап групата Murda Boyz в сериала ще изиграе себе си. Боби се занимава с музика като продуцент и изпълнител от 6 години, а уеб драмата „Аз съм Изи“ е страхотно предизвикателство за него, с което иска да покаже своя талант пред камера. 

Какви ще бъдат характерите на всички персонажи в сериала ще разберете съвсем скоро. „Аз съм Изи“ със сигурност ще спечели аудиторията с истории, които са много близки до действителността в живота на всеки тийнейджър. Още за сериала – гледайте в първия официален тийзър. 

 

Още от Аз съм Изи

Български тийн звезди влизат в новия уеб сериал