Големият хороскоп за 2021 г. Какво да очаква всяка зодия

3 704 01.01.2021

Нова година, нов късмет! Честита да е на всички ни Новата 2021 година и се надяваме, че ще донесе на всички ни повече любов, успехи, здраве и спокойствие. Всеки се вълнува какво ще му донесе годината, но едно е сигурно - почти всичко зависи от нас самите. Важно е да преследваме целите и мечтите си, а пък останалото ще си дойде на мястото, стига обаче да работим, за да осъществим всичко, което искаме.

Звездите се оказват предразположение за всеки човек и всяки зодиакален знак. Ето какво предстои за всяка една зодия през новата година.

Овен

През 2021 година ще постигнете растеж в различни области. Ще имате добри възможности за напредък, но, за да се възползвате от тях, има някои препоръки. Първо, бъдете активни и осъществявайте намеренията си – това е нещо, което лесно ви се удава, защото по природа не сте от пасивните. Второ, не очаквайте бързи успехи – действайте обмислено, с план и стратегия, и работете усърдно. Колкото по-организирани сте, толкова по-вероятно е да постигнете постепенен, но сигурен успех. Трето, каквито и да са целите ви, ще ги осъществите по-лесно, ако работите в екип с други хора и поддържате добра комуникация. През тази година ще имате шанса да се изявите като лидер и водач, пише астрологът на Edna.bg Йоана Йорданова.

Виж още: За всеки по нещо: кои са най-добрите качества на зодиите

Телец

И през 2021 година отново ключовата дума за вашия знак ще е „промяна”. Този път тя ще бъде много силна и решаваща за родените в периода около 26 април – 4 май. Ако рожденият ви ден е в този интервал, ще усещате силен подтик да оставите нещо зад гърба си, да се освободите от взаимоотношения и ангажименти, които ви възпират да се развивате, най-вече да не чувствате, че не сте подобаващо оценени. Ще поемете по нова посока, която ви пасва много повече, но за съжаление преди това ще трябва да преодолеете доста силна вътрешна съпротива. Хубавото е, че промяната ще ви донесе свобода. Да, ще изпитвате несигурност, но пък придържането към навика и старото вече няма да е решение.

Близнаци

През 2021 година ще берете плодовете на усилия, които сте полагали през изминалите години. Ако в миналото сте засели някакво семенце и сте го отглеждали грижливо, с други думи, работили сте усърдно по осъществяването на някаква цел, сега търпението ви ще бъде възнаградено. Може да излезете една крачка напред в своята област, да получите повишение или заслужено признание; или може да съградите нещо стабилно, на което ще се опирате в бъдеще. Ще имате и силна подкрепа – в обкръжението ви ще има хора, които ще ви оценяват подобаващо и ще подпомогнат вашия растеж. През 2021-ва ще има възможност да се докажете като авторитет, като изявявате качествата на своя знак, разказва още астрологът за Edna.bg.

Виж още: Новата 2021 година ще бъде невероятна за тези три зодии

Рак

През 2021 няма да се изправяте пред кой знае какви предизвикателства, които да ви създават стрес. Това, което би могло да се окаже пречка, е вашата склонност да се обръщате назад и да подхранвате у себе си чувства, които само ви вредят. Звездните влияния през тази година ще ви подтикват да погледнете напред – към бъдещето, към възможностите за по-добър живот, които ви се дават. Също и да разберете, че всяко едно ваше преживяване има смисъл и е свързано с останалите, а не е просто добро или лошо. Ако си изградите тази нагласа, ще ви бъде много по-лесно и животът ви ще тръгне напред.

Лъв

През 2021 година способността ви да си сътрудничите с хората и да изграждате стабилни партньорства ще е основният фактор за успех във всички начинания. Това няма да е много лесно, тъй като може да трябва да се нагаждате към другите и да правите известни компромиси. Всичко това обаче ще е в името на общото благо – на връзката ви с любимия човек, на семейството или на екипа, от който сте част. Колкото повече мислите за доброто на общността и влагате енергията си там, толкова повече околните ще ви имат доверие, ще се вслушват в думите ви и ще ви следват. Забравете всякакви опити да влияете на близки, колеги и дори на подчинени чрез сила и заповеди – този подход е обречен и заради него ще срещате единствено съпротива.

Дева

През 2021 година вашата задача ще е да свържете чисто практичните аспекти на живота – вашата работа и всекидневните задължения – с някакъв по-висш смисъл или с по-мащабна цел. Много от вас ще осъзнаете необходимостта да работите не само за пари, но и за да сте полезни по някакъв начин. Ако пък вече имате такава работа, то нищо чудно през тази година да се разгърнете и да допринесете още повече за своята общност. Някои от вас ще откриете, че каквото и да постигате на физическо ниво, то не ви е достатъчно – и това ще ви накара да се отдадете на духовни търсения.

Везни

2021-вa ще бъде доста успешна година за вас, особено що се отнася до професионалното развитие, творческата работа и постигането на дългосрочни житейски цели. Ще имате подкрепа и късмет в начинанията и ще можете спокойно, без да влагате прекалено големи усилия, да осъществите намеренията си и да направите крачка напред в развитието си. Допълнителните отговорности, които може би ще поемете, няма да ви натоварят чак толкова и ще се справите доста успешно с това, което се изисква от вас. Това ще е период, в който ще видите резултатите от положеното през изминалите години старание, ще берете плодовете на онова, което сте засели. В същото време ще успеете да положите здрави основи, върху които да надграждате в следващите години.

Скорпион

През 2021 година едва ли ще се наслаждавате на много спокоен живот. По всяка вероятност ще се сблъскате с някои предизвикателства, които не са непреодолими, но преборването им ще изисква доста енергия от ваша страна. Ще се наложи да решите някои дилеми и конфликти – с хора от близкото или от по-далечното си обкръжение. От едната страна ще сте вие, с вашите желания, цели и стремежи, а срещу вас – „другите”, с които така или иначе ще трябва да се съобразявате. Старото и новото по някакъв начин ще се сблъскват и ще трябва да намерите най-добрия начин да направите прехода, без напълно да губите почва под краката, но и без да се обричате на застой. 

Стрелец

2021 година ще бъде много динамична за вас. Ще имате доста срещи и активна комуникация с много хора. Връзките, които сте изградили до момента, ще бъдат най-ценният ви ресурс, защото именно благодарение на тях ще можете да вървите напред и да осъществявате целите си. Ще получавате много и разнообразна информация, ще учите нови неща. За да сте в синхрон с астрологичните влияния, опитайте се да отворите ума си и да не отричате веднага онова, което не разбирате или противоречи на разбиранията ви. 

Виж още: Какви ЛЪЖЦИ сте според зодията?

Козирог

През тази година много от вас ще си отдъхнете от всички онези тежести – къде здравословни проблеми, къде служебни трудности, къде семейни несгоди – които ви се струпаха през изминалите две-три години. Родените в третата декада на знака (10–20 януари) за съжаление все още ще се намирате под действието на по-тежки астрологични влияния, които ще ви подтикват да оставите някои неща от миналото зад гърба си и да извършите една дълбока, но не особено лесна вътрешна промяна. Дори и вие обаче може да усетите известно облекчение, защото най-тежкото вече ще е минало – поне откъм външни събития. 

Водолей

През 2021 ще видите реалните последствия от това, което сте сътворили в годините назад. Тук се имат предвид не само резултатите от вашите действия и работата ви, но и в по-широк план – от начина ви на мислене, житейската ви нагласа, поведението ви и отношението ви към околните. Ако има нещо, което ще се окаже особено щателно тествано, то е вашият авторитет. С други думи, ще трябва да докажете на практика, че наистина сте готови да сте тези, което сте искали да бъдете (може да е родител, ръководител, партньор и др.). 

Риби

През 2021 г. ще сте някак изолирани от околните. Това не означава, че ще сте сами или самотни, а просто, че или самите вие ще имате нужда от известно уединение, или житейските обстоятелства ще го налагат. Различни може да са причините да прекарвате повече време вкъщи или на място, където няма толкова хора – да размишлявате, да подготвите нов проект, да приключите проект, да творите повече, да четете, да усетите какви са потребностите на душата ви и да ги удовлетворите. През тази година някои от вас може да се отдадете на духовни практики като медитация или – ако вече практикувате – да се заемете по-сериозно, предвижда още астрологът на Edna.bg.

Изображение: iStock photos

Още от Видео хороскоп

Не сте предполагали какви са най-тъмните тайни на всеки знак от зодиака
14 февруари наближава и е време за изненади! Ето няколко идеи за романтични подаръци според зодията
Как отделните зодии да постигнат истински успех през 2021 г.
Доходите през следваща година: каква ще бъде 2021 г. във финансов план за зодиите
Ето кои са зодиите, които ще забогатеят през 2021 г.
Каква ще е годината за всяка зодия според китайския хороскоп
Големият хороскоп за 2021 г. Какво да очаква всяка зодия
Декември идва с големи новини и уникални изненади за тези 5 зодии