Лана Роудс се оплака: "Асексуална съм! Порното трябва да се забрани"

7 381 23.09.2022

Най-яките мацки

Малко са по-големите имена в порно индустрията от това на Лана Роудс. Въпреки че тя се снима едва няколко месеца и то докато е на 19 г., клипчетата с нея са все така актуални и гледани. 

26-годишната бивша порно звезда обаче заяви, че този тип филми трябва да бъдат забранени. "Не мисля, че е добре за когото и да е да ги гледа", категорична бе тя пред подкаст.

Виж още: Нова ера сред звездите: Ким Кардашиян сложи край на бразилските дупета, размер 0 отново е на мода 

Лана разкри, че е била спала едва с един единствен мъж, когато започнала да се снима в порното. А това я правило доста неопитна. Нещо, което не очаквала да ѝ попречи. "Бързо обаче разбрах, че порното не е за мен".

"Като цяло да снимаш порно означава да правиш секс с хора, които не си избрал и които не намираш за атрактивни. Даже може да ги усещаш като противни, но въпреки това трябва да правиш секс, защото това ти е работата", спомня си легендата. 

Днес Лана Роудс обвинява порно индустрията, че поставя неопитни и млади момичета в неудобни за тях ситуации. "Как така ще накараш 19-годишно момиче да прави секс, с човек, когото тя не иска да докосне", пита се тя. 

Самата Лана пък се определя като асексуална и признава, че ѝ е трудно да определи някого като секси. Но не обвинява порното за това, винаги била такава. 

Изображение: https://www.instagram.com/lanarhoades/

Още от Най-яките мацки