VBox7 logo

КОБРАТА за новите си битки и раздялата с Андреа

Пулев се готви за престоящото състезание и негодува срещу спекулациите около раздялата им с Андреа

22 883 27.09.2019

Кобрата е в активна подготовка за следващия си мач, който ще се състои на 9 ноември в Калифорния, научихме от статия в gong.bg. 

 

 

Боксьорът сподели още, че се радва, че справедловостта му след казуса със Суши е възтържествувала. Сподели, че това изпитание го е направило по-силен, по-устойчив и го е усъвършенствало като личност

Дали е губил увереност някога? Би излъгал, ако каже, че не е, но е закален с това да бъде силен и устойчив на всякакви изпитания.

На въпроса какво е чувството да се боксира пред родна публика, той сподели, че обича българите с чиста и неподправена любов. С това, което прави, той иска да вдъхне кураж и надежда на българския народ, че може да върви напред, подарявайки му емоциално частица от своето самочувствие.

За раздялата си с Андреа заяви категорично, че по-голямата част от нещата, които са се поместили по медиите са спекулации и измислици.

За него тя остава невероятен и уникален човек, а раздялата им е плод на неразбиретелство от двете страни, с което връзката не би могла да продължи. 

 

Източник Thumbnail: Instagram (https://www.instagram.com/andreabulgaria/ & https://www.instagram.com/kubratpulev/)

 

22 883 27.09.2019

Още от Уеб Цитати