MEGZ и армия от Instagram звезди в търсене на новата InstaQueen

3 560 27.05.2019

7talents

 

 

Хиляди момичета се включиха в кастинга за втория сезон хитовото уеб риалити у нас - InstaQueen. Едва 6 от момичетата достигнаха до същинската част на надпреварата. 

Габриела, Ирина, Кристалина, Мария, Михаела и Стиляна се впуснаха в битка за титлата на Instagram кралица. Нещо повече - дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз, ще избере една от тях за своя нов Ангел и по този начин ще стане съвсем истински модел.

Мегз залага на куп звездни ментори - победителката от първи сезон на InstaQueen Ивомила, онлайн звездата Биляна Лазарова, актрисата и модел Лина Роскин, както и певицата EVA.

"Истински съм развълнувана и имам огромни очаквания! Tова е сезонът на личните истории и битки, чрез които нашите момичета ще накарат зрителите да се припознаят в тях", споделя Миглена Каканашева.

"Една истинска Instagram кралица трябва да бъде не само красива, но и находчива, дисциплинирана, атрактивна, да има свой собствен стил и почерк във всичко. Аз нося короната с високо вдигната глава и е време да предам щафетата", коментира Ивомила.

И в новия сезон на InstaQueen претендентките за короната ще преминат през различни онлайн и офлайн изпитания, за да впечатлят Мегз, която накрая ще избере новата кралица на Instagram.