Девствена отново?! Нарочно не правих секс цяла година и няма да повярвате какво се случи

5 454 04.07.2022

Цвети К

Има си моменти в живота, когато просто трябва да спреш с всички и всичко. Бях изпаднала в особен период преди две години и си казах, че трябва да направя нещо различно. Мои приятелки ме бяха нарочили за нимфоманка, заради всички мъже, които минаваха през леглото ми, а аз наистина се държах като мъж в секса. Отивах, доставях си удоволствие, ставах и си тръгвах. Исках само срещи, за да угодя на тялото си, не на душата. Затова, когато прочетох в едно списание, че шаолинските монаси не правят секс, за да запазят своето чи или соята вътрешна енергия, да се балансират и да имат сила си казах – това е моето. 

Виж още: Сексът им отива: Част 2 на топ БГ барабанчетата това лято 

На спортистите също не им дават да го правят преди важни състезания, за да не губят заряда си, а аз имах нуждата да си почина от всички мъже и мръсни истории. Беше време. Започнах на 23 ноември и си казах, че без секс означава – без секс. Тоест няма да се самозадоволявам, няма да флиртувам, няма да се докосвам до нищо свързано с това. Първите две седмици бяха истински ад, защото аз бях свикнала да го правя ежедневно. Мъжете, които ми се обаждаха и на които не вдигах се чудеха какво става, а приятелките ми се хванаха на бас, че няма да издържа. 

След втория месец обаче нещата официално излязоха извън контрол. Бях като наркоманка спряла наркотиците – кисела, сърдита и в ужасен вид. Започнах да тренирам, за да изкарам адреналина, но голите мъжаги във фитнеса не ми действаха добре, затова реших да тичам всеки ден поне по 3 километра. Това продължи до 6/7-мия месец, когато дори да видех как мъж ближе сладолед ми се насълзяваха очите. В края на годината, когато ми оставаха само три месеца обаче разбрах, че жените сме железни. Същото е като с трудна диета, ако си дадеш воля – нещата се получават. Кожата ми се беше изчистила, усещах всяка пора на тялото си и се чувствах супер секси, защото не бях докосвана сякаш от цял век. Истината е, че мечтаех за едно здраво чукане така както никога. Чувствах се девствена отново и това не беше шега. Когато стана точно година от моето въздържание, приятелките ми ми купиха огромна торта във формата на голям пенис, която изядохме и се посмяхме от сърце. Това не беше всичко обаче – за награда те ми бяха викнали жиголо. 

Виж още: Пресен силикон на хоризонта: Дара Екимова изкушава с бюст, но и с още нещо

От начало им казах, че това са глупости, но после ми стана интересно и приех. Момчето щеше да дойде след половин час, а те се изнесоха тихомълком от вкъщи. Признавам, че го бяха избрали разкошен. Когато се появи на вратата онемях. Аз му разказах какви съм ги вършила, а той много се смя и ме попита дали ще го направим все пак. Казах да и той не чакаше повече. Да те докосват след година въздържание е все едно го правят за пръв път. Това беше най-големият ми кеф, а аз му се сторих толкова тясна, че той каза, че това е най-якия му секс някога. Все едно отваря девствено момиче. Моето удоволствие беше в пъти по-голямо, така че следващия път когато искате нещо ново – пробвайте тази схема. Гарантирам, че после няма спрете да го правите.

Изображение: iStock Photos

Още от Цвети К

Правих тройка с две от най-известните инфлуенсърки у нас за тайно видео
Всичко се обърка и преживях истински ужас: Направих си пластична операция на дупето като на Андреа
Пробвах се за певица в Пайнер! Озовах се в леглото на продуцент, докато жена му беше там
Девствена отново?! Нарочно не правих секс цяла година и няма да повярвате какво се случи
Бях с кечиста с най-големия член в България и преживях истински шок
Как изгубих девствеността си от приятел на баща ми?
Методът на Сузанита: Скандални разкрития за най-известната секс поза в дискотеките
Цялата истина: Как най-добрата ми приятелка прелъсти Виктор Стоянов преди всички останали
Женски бой заради един от най-желаните ергени в София – разказвам от първия ред
Влязох в бизнеса, за да проверя по колко на час вземат елитните компаньонки в България
Най-срамната ми секс история: Бях на суинг парти с известен български бизнесмен в Лондон
Отмъщението се сервира студено! Виж как казах на жена му, че сме заедно и го съсипах тотално
Отидох на уроци по орална любов и останах изумена!  Виж как го правят истинските мацки
Как спах с гаджето на най-добрата ми приятелка на участие на Меди
Мамините момченца не са за изпускане! Виж как го промених изцяло за един месец
Как се озовах в леглото на женен и известен мъж след петъчна нощ в Plazza
Виж как този път ти да спечелиш играта, когато той се появи след много години
Код червено: Пазете се от такива мъже, те са сексуални хищници
Три трика, които подлудяват мъжете в леглото
"Дневникът на една кучка": Как да спечелиш един мъж със собствените му номера!