С деца на море vol. 2: Петканови откриха сезона на плажа! Но чакат ли второ дете?

38 688 13.05.2021

Cool Kids

Филмът "С деца на море" е от далечната 1972 г., но той си остава все така актуален и все така забавен. E, с някои сюжетни линии тепърва ще се сблъскват някои от родните инфлуенсъри, въпреки че са много по-млади от емблематичната лента.

Виж още: Далеч от родината за празниците: Кои родни звезди се чукнаха с яйце зад граница

В случая говорим за Александра Петканова, която заведе сина си Габриел на второто море в неговия живот. "С деца на море Vol 2" написа тя под снимката по-долу. От кадъра не става ясно нито кога, нито къде е правен, но сме склонни да вярваме, че това са близките блажове на Гърция.

Виж още: Само на 19, но изкушава напълно гола: Най-новата звезда на фолка с обещаващо начало 

Но лятото тепърва започва, а това обещава още много забавления. "С хубавото време, преоткрихме и игрите на открито", написа Петканова. "Истински оценихме това, че имаме двор през първия локдаун миналата година, когато 80% от времето прекарвахме в градината", отбелязва още тя. 

За Габриел моделката разказва, че благодарение на яслата, на която ходи в последните месеци, синът ѝ е станал по-социален. Освен това момченцето знае нови думи, вече е без пелени, храни се самостоятелно и развива въображението си.

Самата Алекс отговори на немалко въпроси на последователи в Instagram. Сред въпросите бе и този какво правят с малките дрешки на Габриел. А отговорът беше, че ги пазят за второ дете. По този начин немалко от последователите ѝ разчетоха в това сигнал, че двойката е в трепетно очакване.

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_petkanova/

Още от Cool Kids