Филип Буков го прави с 13 години по-възрастна жена? Ето с коя мацка се натиска актьорът

2 923 21.09.2022

Social Virals

Таблоидите често свързват името на Флипи Буков с известни и красиви българки, твърдейки за безкрайни любовни авантюри и връзки. Буков не коментира личния си живот, но е известно, че в момента актьорът е сингъл.

Секссимволът на родното кино и театър обаче постна доста гореща снимка в Instagram, с която може и да е подразнил свой колега актьор. 

Виж още: "Бих пребила всяка": Кати Дойнова се оплака от тежките си гърди, носи колани за гръб 

Филип (27) сподели интимен кадър, на който е в компанията на една от най-красивите българки - Диляна Попова (40). Двамата са хванати в момент на тотална страст на безлюден плаж.

"Пак ми дадоха най-трудната роля. Какъв е този късмет, не знам! 😁", пише към снимката Филип, който е заел водещата позиция, както е видно. Признаваме, че Буков и Попова изглеждат много, много яко заедно, но уви... не са гаджета. Кадърът е от предстоящ филм, в който участват двамата. Това обаче е добра новина, защото Филип няма да изпита гнева на Асен Блатечки, бивш на Диляна. 

Виж още: Бояна Маринова се развихри без бельо: Моделката показа плът от прозрачни дрехи

Заглавието на филма е "Аферата Пикасо", а лентата е на режисьора Ян нев. Филмът разказва за 30-годишния художник Антон, който се занимава с фалшификация на картини, пари и всякакви дребни измами. Изключително нахален, циничен и безскрупулен. Освен това е взел пари назаем от софийски мафиоти, които са изпратили по петите му мутрата Стамбата, за да си събере дълга. Освен Филип Буков и Диляна Попова, във филма участват още Башар Рахал, Жени Калканджиева и Тита.

Изображение: https://www.instagram.com/bukovphilip/ 

Още от Social Virals