Прелъстена от материалното: Алекс Гърдева открито проговори за връзките в живота си

2 754 03.06.2022

Най-яките мацки

Още от средата на предаването „Ергенът“ зрителите показаха, че вече имат своя фаворитка и това е самата Александра Гърдева. Без адекватна причина останалите участнички показаха истинската си същност и не успяха да скрият злобата и омразата си към психоложката. 

Виж още: Сезонът на дините: Дъщерята на Ванко 1 се пусна от плажа, впечатли с форми

След риалитито интересът към Алекс е все така голям и всички искат да научат още неща около нейния живот. Красивата брюнетка сподели в подкаст доста пикантни подробности около 7-годишната си връзка с изключително богат швед, 10 години по-голям от нея. През цялата им в връзка той буквално ѝ е дал всичко материално, от което е имала нужда – пари, къща, скъпа кола, скъпи часовници, за които Виктория Капитонова в момента мечтае. В момента тя вижда колко меркантилна и е била в тези години. 

Виж още: Бюти издънка: Златка Райкова прекали с грима, стана оранжева

Въпреки всичките блага от мъжа до нея, тя в един момент е осъзнала, че не е щастлива вече, че се чувства празна в тази връзка и че всичко материално не ѝ носи това, от което има нужда.  Раздялата им идва когато тя му изневерява с друг човек – българин. Шведът ѝ е дал 6 месеца, за да осмисли всичко. От него тя е получила бизнес със салони за красота, който ѝ е оставил дори и след раздялата. „Никога не съм търсила богати мъже, те просто сами ме намираха“ – отбелязва Алекс. 

Виж още: Красива и напълно неизвестна: 25-годишна блондинка е жената до Виктор Стоянов

Следващата ѝ връзка е с французин, но се разделят след 5 години, защото разбира, че паралелно е имал отношения и с друга жена, от която е имал и дете, за което Алекс не е знаела. Разочарованието я променя и точно в този момент осъзнава, че е важно да търси източник на щастие, който е вътре в нея. 

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_gardeva/

Още от Най-яките мацки