Животът е по-спокоен, когато тези три зодии не ни се пречкат

3 094 24.09.2020

Животът е прекрасен, стига да бъдем позитивни и да гледаме на трудностите с добро око. Да, понякога ни се струват някои неща ужасни, трудни и напосилни, но това е напълно нормално. В реда на нещата е да срещаме хора, които не се оказват "нашата кръвна група" и с времето изграждаме досат токсични отношения с тях.

Има зодии, които наистина могат да наранят и разбият на парчета толкова сериозно душата ни, че даже тайно да си мечтаем техният зодиакален знак изобщо да не съществува... Разбира се, не слагаме всички представители на тези зодиакални знаци под общ знаменател, но има едни 3 зодии, без които сякаш светът щеше да е по-добро местенце за всички останали.

Виж още: Забавен хороскоп: ето какъв ученик си според зодията

Овен: безспорно тази зодия е с много противоречив характер. Колкото и да ги обичаме, понякога така ни късат нервите, че по-добре да си бяха останали на Марс, планената-покровител на знака им.

Водолей: интересни, симпатични, весели, забавни, но все пак си остават странни субекти, с които винаги е трудно да се разбереш. В личните или професионалните взаимоотношения... внимавайте с този зодакален знак, съветват от Edna.bg.

Скорпион: обсебващи, манипулативни и противоречиви. Този знак колкото и да е прекрасен понякога, може точно за 3 секунди да се превърне в най-големия ни враг, кошмар и да вгорчи живота ни. Затова със скорпионите - умната!

Виж още: Трите зодии, които ще властват тази есен

Още от Видео хороскоп

Животът на тези зодии ще претърпи промени до края на 2020 г.
Кои се славят като най-похотливи в леглото? Тези три зодии са "господари" в спалнята
Упорити и целеустремени: тези зодии не се спират пред нищо
Животът е по-спокоен, когато тези три зодии не ни се пречкат
Забавен хороскоп: ето какъв ученик си според зодията
Зодиите, които ще срещнат любовта съвсем скоро
Пазете се от тези зодии, защото са доста опасни
Трите зодии, които ще властват тази есен
Те са истински джентълмени: мъжете от тези зодии имат подход към дамите
Борбени и властни: зодиите, които са родени да бъдат лидери