Кръстникът на Маймун Пешо и дъртото Гери-Никол: Кулагин знае как да реже родните "величия"

1 277 13.08.2022

Social Virals

За всяка Нора Недкова има по един Валенин Кулагин, който да я постави на мястото ѝ. Българската Джей Ло, както сама се кръсти Норчето, определено не иска да се среща с гримьора Валентин Кулагин, който я кръсти - Маймун Пешо.

Надяваме се, че Норчето се е възстановила от второто име, което Кулагин ѝ лепна, но същото се отнася и за Папи Ханс, чието първо име стана... Пепа. Дали Кулагин е бил вдъхновен от "Прасето Пепа Пиг", ние не знаем, но признаваме, че звучи подозрително. Все още сси спомняме авантюрата на Валентин и Папи във Vip Brother. 

Виж още: Новата "Мис Силикон" със световна премиера, показа големите бомби на Санторини

Беше великолепно, но уви, вече няма такива предавания, показващи колко всъщност струват родните випове. Ако са випове обаче, защо влизаха в подобен тип предавания? Истински важните хора не страдат от липса на внимание, още по-малко - на пари! 

Дъртото Гери-Нико също не може да се възстанови от участието си в риалити предаването, а по-късно и от пиянските си изпълнения в национален ефир. Дъртото Гери-Никол, ако не си спомняте, е прозвището, което Валентин даде на Лора Караджова. Тя му беше бясна, но за доста кратко. Днес не е ясно какво се случва с кариерата на певицата, подобно е положението и с младата Гери-Никол. Е, то и с Кулагин не се случва нещо впечатляващо, но това е друга тема. 

Виж още: Ивон Динева изгуби най-ценното си! Щерката на Анелия със сурова загуба 

Изображение: https://www.instagram.com/valentinkulagin/ 

Още от Social Virals