Татко на годината: Благо Джизъса изкупва грехове заради сина си

1 079 15.08.2022

Social Virals

 След раздялата със Златка Благой не се поколеба дори за миг и веднага вдигна сватба с новата си изгора Полина. В социалните мрежи не спират да се навъртат слухове, че дете № 5 е на път, но към момента все още няма снимки, които да потвърждават тази информация. Е, все пак г-жа Георгиева е млада, така че може да направи бившия футболист баща още много пъти.

Виж още: Страст в Алпите: Венелин Кондаков и Ина Гаярди го направиха под открито небе

През последните месеци Джизъса качваше снимки предимно с другите си деца, а Благой младши сякаш беше останал на заден план. Татуираният мачо дори успя да запознае тийнейджърите с новата, а след това да ги заведе и на екзотични почивки.

Виж още: Грижовният крал: Азис показа рядка снимка на сина си

През това време Златка и нейният нов любим Карен бяха поели изцяло грижите за малкия Благой. Двамата не се задържаха много в столицата, но пък грижите за детето явно не са им попречили, защото тримата пътуваха къде ли не заедно. В стори плеймейтката сподели, че нямат детегледачка и само двамата се грижат за сина ѝ. 

Виж още: Последен писък на модата? Анита на Рачков се разхожда в София по пижама

Е, явно и Благой Георгиев е намерил време за последния си син. През последните дни вече няколко пъти той пуска снимки и видеа как се грижи за детето му от Златка. По всичко личи, че иска да се докаже като най-добрия татко, но тази кауза отдавна е изгубена. 

Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/blagogeorgiev_official/

Още от Social Virals