VBox7 logo

Как възпитава Анелия дъщеря си Ивон? Певицата с ценен съвет към младите

45 578 11.04.2019

Анелия е сред родните поп-фолк певици, които успяват вече близо 20 години да са на върха. А това не е никак лесно. Най-малкото - много е отговорно. 

Именно затова певицата даде съвет към младите момичета, които искат да приличат на нея: Бъдете в хармония със себе си, защото тогава всичко е балансирано и както трябва.

Анелия например сподели, че думата "диета" отдавна е излязла от нейния речник, тъй като е синоним на ограничение. "Аз отказвам да имам ограничения в живота си", коментира тя пред телевизията на продуцентите си от Payner.

По думите ѝ диети вече не спазва, тъй като винаги има йо-йо ефект и затова просто води балансиран начин на живот - храни се здравословно и слуша тялото си.

Анелия коментира, разбира се, и дъщеря си Ивон. Хитовата изпълнителка сподели, че ѝ дава много любов и за нея най-важното е тя да е щастлива. 

Що се отнася до музиката, Анелия се старае да не влияе на Ивон.

Тийнейджърката ходила на уроци по пеене. "Тя е в малко по-друг свят от моя, по-темпераментна е, докато аз съм по-обрана. Тя си е тийнейджърка, бунтарка", коментира Анелия. 

И допълни: като родител ѝ е казала какво смята за правилно, но е оставила избора на дъщеря си. 

Съвсем скоро Анелия ще представи свой нов проект. За това намекна тя в Instagram.

Източник thumbnail: https://www.instagram.com/anelia_official/

45 578 11.04.2019

Още от Stars News