VBox7 logo

Признание от Светлана Гущерова: Плеймейтката съжали за силикона! Защо?

18 385 04.10.2019


Свикнали сме да свързваме моделите и особено плеймейтките у нас с множество корекции, ботокс, силикон и какво ли още не. 

Какво е обаче да се подложиш на операция, а след това да съжаляваш? Историята е на плеймейтката Светлана Гущерова...

В поредица от въпроси и отговори на последователи плеймейтката споделя, че наистина съжалява, че си е сложила силикон. "Никога не бих си сложила втори път! Голяма грешка!", ядосва се Светлана.

"Имах хубави гърди и може би ги направих прибързано. Усещането да имаш чуждо тяло в теб никак не ми допада! А за болката даже не искам и да говоря", пише още тя. 

Иначе силиконът бил 440 кубика. Освен него има още една интервенция - ринопластика. 

От въпросите и отговори към тях стана ясно още, че Светлана е 48 кг., а по време на бременността си е качила едва 8 кг. 

Заради начина си на живот не се е налагало да отслабва след раждането - и по време на бременността си се е хранила здравословно и балансирано.

В грижите си за Анелия-Добромира ѝ помагат близките ѝ, макар че е категорична, че бебе не се гледа трудно. 

Нещо повече - покрай грижите си за дъщеричката си Светлана станала по-спокойн, по-търпелива и смирена. Към момента няма търпение да си татуира името на детето, което е кръстено на баба си и дядо си. Както и да има още две дечица. 

Сред въпросите към плеймейтката имаше и такива за отношенията ѝ с бившите половинки на съпруга ѝ, сред които е и поп-фолк певицата Мария.

Светлана обаче беше категорична, че не е имала конфликт с тях, няма никакви взаимоотношения с тях, а двамата с Християн Гущеров гледат единствено към общото си настояще и бъдеще.

18 385 04.10.2019

Още от VIP Box