Обратно броене: Ева Веселинова за бременността, развитието на близнаците и как общува с тях

6 785 19.03.2021

VIP Box

Съвсем, съвсем малко остава, докато журналистката Ева Веселинова мина в отбора на младите майки. Тя ще влезе "ударно" в този отбор - с близнаци! 

Виж още: Наско Колев говори за тайните партита, а Галин скочи на пътуващите до Занзибар

Веселинова се наслаждава на трансформацията на тялото си и на развитието на бебчетата. В Instagram тя сподели какво е да очакваш близнаци. "Бебчетата растат смело и буйстват много.Коремчето се разтяга все повече, за да има място за дечицата. А те откриват своите кунгфу възможности и с всеки изминал ден стават все по-силни. Играят си и много по-често са будни, за да се разхождат из корема на мама", пише тя.

Виж още: Пролетта за Тита дойде, влюбената красавица се похвали с прелестен подарък и свежо настроение

Ева Веселинова споделя още, че тя и близнаците общуват често. Така например тя им пее, чете им приказки и им разказва за света, който ги очаква. "А те вече чуват добре и реагират на гласа на мама и тати. Имат предпочитания към музиката и се дразнят от силния шум. Понякога будуват по цяла нощ", споделя инфлуенсърката.

Виж още: Бони е категорична: "Тези хора трябва да си получат заслуженото!"

Тя разкрива още, че гърбът я боли все повече и ѝ се налага все по-често да си почива, но пък мечтаната среща наближава и това ѝ дава сили.