VBox7 logo

Порасналата дъщеря на Николина Чакърдъкова тръгва по стъпките на майка си! Вижте красивата Мария

8 722 04.03.2020

Едно от най-популярните имена в българската народна музика е това на Николина Чакърдъкова. Съмняваме се да има човек в страната, независимо дали слуша народна музика, или не, който да не успее да разпознае характерния глас на Чакърдъкова. 

Виж още: Сестрата на Преслава е истинска фитнес фурия! Вижте какви ги върши народната певица в залата!

Но Николина Чакърдъкова има не по-малко талантлива, енергична и слънчева дъщеря - Мария. Именно на ней именитата народна певица ще "предаде щафетата", що се отнася до музика, танци и творчество. 

Виж още: Синът на Фики стана на 2 годинки! Цялото семейство - на щуро детско парти в оранжево!

Самата Николина не искала дъщеря ѝ да наследява нейния занаят, но Мария била на друго мнение. Всичко около нея започнало с... работата ѝ като сервитьор в заведение на приятелка на майка ѝ. 

Виж още: Двама победители в първите Капки - Фики и... Тони Стораро! Гордият баща не сдържа сълзите си

Мария често започнала да оставя таблата настрана, след като оправи сметките на клиентите, и ги поздравявала с по 2-3 песни на майка си. 

Въпреки че от тогава минало доста време, а Мария натрупала още опит и днес споделя, че най-трудно е да пее именно пред майка си. В студиото на "На Кафе" тя сподели, че предпочита да пее пред 5000 човека, отколкото пред нея.

Самата Мария е омъжена, като има и дете. Завършила е режисура, като филмът, с който се дипломира, е посветен на Николина Чакърдъкова. Именно този филм Николина определя като най-хубавият подарък, който някога е получавала. Вторият най-хубав пък бил електронна рамка за снимки, която получила от двете си деца. 

Когато била малка, Мария била изключително кротко дете. Това обаче се променило в тийнейджърските години. Най-куриозната случка от този период се случва малко след трагедията в "Индиго". Мария е арестувана, защото не е спазила вечерния час в Гоце Делчев. Избрала обаче да се обади на баща си, защото била убедена, че майка ѝ ще я остави да спи в ареста, за да си понесе последиците.

8 722 04.03.2020

Още от Music Virals