VBox7 logo

Двама победители в първите Капки - Фики и... Тони Стораро! Гордият баща не сдържа сълзите си

4 129 25.02.2020

Победата на Фики в първата вечер на новия сезон на "Като две капки вода" всъщност не е никаква изненада, въпреки шока на журито. Поп-фолк певецът сподели, че от малък живее с песните на Стиви Уондър, а семейството му е музикантско. Така че наградата освен че е заслужена. Но има и друг голям победител от шоуто, който дори не се качи и на сцената.

Виж още: Какво се случи с Галя след ''Каризма''? Ето и британската история на популярната певица

Това, разбира се, е бащата на Фики, Тони Стораро, който остана просълзен след думи на продуцента, Маги Халваджиян. "Това момче, когато дойде при мен за пръв път, в него аз видях едно от най-възпитаните момчета, които съм виждал - готин, елегантен, усмихнат, говори с уважение... И си казах: "Не всички са идиоти в тази държава", заяви той и Тони Стораро просто не успя да сдържи сълзите си.

Виж още: Часове преди старта на ''Като две капки вода''! Какво знаем за шоуто, какво да очакваме?

С Тони Стораро беше и неговата снаха, съпругата на Фики - Гюлджан. Другата седмица Фики ще влезе в образа на ... Дженифър Лопез!

Виж още: Адел изуми всички на сватба! Певицата се стопи още повече, стана неузнаваема

Иначе в останалите ефектни образи видяхме Галя от "Каризма", която влезе в образа на Мадона. Маги Джанаварова пък успя да предизвика вълнение, въпреки мелахноличната песен на Кристина Агилера, която беше избрала.

Виж още: Сватба ще има! Николета Лозанова пак ще е булка, ще има ли второ дете?

Димитър Маринов пък внесе доста стилно усещане с изпълнението на New York, New York на Франк Синатра. За финал пък Луна впечатли с перфектно изпълнение на "Панаири" на Лили Иванова.

4 129 25.02.2020

Още от Music Virals