VBox7 logo

Ах, какъв скандал! Николета осмя психоложката на националите, тя ѝ отвърна и стана страшно!

10 424 13.11.2019

Пореден любопитен скандал се заформя в българското интернет пространство. Всичко започна със снимка на психоложката на националния ни отбор по футбол, Лилия Стефанова.

Виж още: Николета Лозанова покорява планините със секси снимки

На въпросният кадър тя се е снимала с приятелка на Националния стадион, като двете са с тениски на националния ни отбор. Селфито обаче беше споделено под формата на колаж от плеймейтката Николета Лозанова в нейно Instagram story по следния начин:

Виж още: Гръцко секси бягство на Николета Лозанова - ето с кого се отдаде на почивката

В него Николета сравнява Лилия с психолог на английския Манчестър Юнайтед, като отдолу е написала и международната абривиатура SOS. Въпросният колеж, както се вижда, Лилия си го е качила в своя Facebook профил и пита приятелите си дали според тях Николета търся помощ. 

Както винаги обаче, по-интересното е в коментарите. Неин приятел пише, че Николета ревнува, че футболистите не са се обърнали първо към нея за помощ. На това Лилия отговаря, че "нейният (на Лозанова, бел. ред.) опит в сферата е неизчерпаем.

В интервю за всекидневник Стефанова твърди, че е втрещена от публикацията и не вижда какво точно иронизира. "Психолозите трябва да са само мъже ли? По всички конвенции това е дискриминация и подсъдно", обяснява тя.

Самата Лилия Стефанова във видео във Facebook посочи, че скандалът всъщност е битка между интелектуалното и пошлостта. 

Междувременно Николета Лозанова не ѝ остана длъжна. "Ех, когато не можеш да станеш популярен с професионалните си умения, ставаш трибуна на Николета Лозанова", написа в story тя. След това публикува снимки на Лилия, както и съобщения на фенове, които подкрепят плеймейтката в скандала.

Психоложката има богат опит в сферата си. Освен това може да се похвали с дипломи по психология (разбира се), национална сигурност и магистратура по международна сигурност.

10 424 13.11.2019

Още от Брутално