VBox7 logo

Коя е Галина Димитрова - изкусителната блондинка от VIRAL?

5 472 22.11.2019

 

Ако гледате уеб сериала VIRAL или пък уеб риалитито TopQueen, със сигурност ви е направи впечатление една русокоса красавица. За нея обаче не се знае твърде много. Но ние поровихме и открихме някои неща.

Познаваме модела Галина Димитрова и като Ангел на Мегз, и като домакин на къщата на TopQueen, както и като бизнесдамата Гергана Руменова от уеб сериала VIRAL.

Виж още: Биляна Лазарова каза ''да''! Красавицата се похвали с голям диамант!

Галина всъщност има много превъплъщения, но малко от тях отговарят на истината. А тя е, че моделката е едно изключително мило и скромно момиче.

Виж още: Каква е формулата на успеха за Instagram звездата Пенелопе?

27-годишната Галина преди време сподели, че ѝ е било изключително трудно да влезе в образа на Гергана, тъй като тя самата изобщо не е такава. А както знаем, Гергана може да бъде много злобна и отмъстителна.

Виж още: МЕГЗ се пусна без капка грим и филтри в нета и призова: Не блокирай лицето си!

"Много лоша тая Гергана, бе", коментира във видео Галина. Но въпреки затрудненията с образа ѝ, резултатът е повече от страхотен.

Виж още: Семейна есенна романтика: Биляна Йотовска откри сезона на СПА почивките по бански

В TopQueen Галина е просто себе си и е домакин в къщата, в която са участничките в риалитито. Въпреки това обаче тя може да ги научи на много, тъй като е един от първите Ангели на Мегз.

За личния живот на Галина не се знае много, тъй като тя страни от социалните мрежи и публикува изключително рядко там.

5 472 22.11.2019

Още от Красивите българки