VBox7 logo

Приличат ли си децата на известните с тях или звездите са прекалили с корекциите?

1 090 05.03.2020

 

Децата на известните стават обект на внимание още докато са мънички гъделчета в коремите на майките си. Папараците запечтват от първата им стъпка до първото безпаметно напиване и падане по стълби в нощните клубове. Някой от тях обаче носят не просто талант в кръвта си, а и повече хъс и устрем да станат по-добри в работата на родителите си, а понякога дори и да им откраднат славата...

Симон Джонсън

Симон Джонсън е най-голямото дете на холивудската звезда Дуейн Джонсън. През 2020 тя подписа договор с кеч федерацията WWE. Така Симон продължава делото не само на баща си, но и на дядо си.

Блу Айви

Блу Айви е дете на на Бионсе и Джей Зи. Момиченцето обича да пее и да танцува. Виждали сме я в клипове на Бионсе, чували сме я в саундтрака към „Цар Лъв“.

Еми Мюниц

Дъщерята на Дженифър Лопес и Марк Антъни доказа, че е наследила таланта на родителите си на полувремето на „Супербоул“ през 2020. Момиченцето няколкократно е споделяло, че иска да да се занимава с музика и затова ходи на уроци, но истинските учители в живота й са майка й и баща й.

Макс Братман

Макс е син на Кристина Агилера и Джордан Братман. Певицата споделя, че детето й се срамува да пее пред много хора, но има ангелски глас, който рано или късно ще бъде чут от целия свят.

Лили-Роуз Деп

Дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради е актриса и модел. Виждали сме я и в няколко филма.

Кая Гербер 

Дъщерята на Синди Кроуфорд е копие на майка си не само по вънешн вид, но и по успех в първите стъпки в модата. През 2018 г. тя спечели наградата „Модел на годината“.

Бруклин Бекъм

Най-големият син на Виктория и Дейвид Бекъм е успешен модел, който разтапя женските сърца.

Източник Thumbnail: Instagram

1 090 05.03.2020

Още от Cool News