VBox7 logo

Джулката си е у дома, посрещнаха бебчето с приказно парти! Родителите загатнаха и за името

19 096 06.01.2020

Навръх Нова година Джулиана Гани стана майка на момче, но раждането се случило в София, а не както са планирали в Пловдив. Причината за това е фактът, че младите родители са искали да замразят стволови клетки. Но Джулката и бебчето вече са си у дома:

Виж още: Джулиана Гани роди навръх Нова година! Публикува мила снимка с бебчето...

От снимките в Instagram профила на младата майка се вижда, че за посрещането на новия член на семейството е агажирана агенция, като цветовете, които са избрали за партито са били в синята и зелената гама. 

Виж още: Раждала ли е изобщо Теа Минкова? Младата майка шашна всички със снимка

По-интересното, което ще видите, ако разгледате снимките със стрелките на дясно, е първата буква на новородения син на Джулиана и Илиян - "Д". Всъщност единственото, което се знае за името на бебчето е, че е на светец. 

Виж още: Равносметка в началото на 9-ия месец за Джулиана Гани - едва 5 качени кг., но как е бебето?

В story-тата на Александра Петканова се появяха кадри от изписването на бебчето, но от снимките на таткото, Илиян Найденов, се вижда, че и той е присъствал на раждането:

"Знаете, че обожавам медицината и просто не се стърпях", пише той под горния кадър, като шеговито се нарича и асистент хирург. 

Как се казва бебчето, както и подробности около раждането, най-вероятно ще разберем съвсем скоро от родителите, които напоследък активно се занимават с влогърство. 

19 096 06.01.2020

Още от Cool Kids