VBox7 logo

Равносметка в началото на 9-ия месец за Джулиана Гани - едва 5 качени кг., но как е бебето?

83 154 27.11.2019

  

Направо не усетихме кога дойде края на годината! Сякаш вчера бяхме на море, а всъщност вече си правим планове на Нова година. По същия начин, много бързо, е минала и бременността на Джулиана Гани, която до дни влиза в деветия месец.

Това сподели тя в интервю пред "Евроком", където сподели, че качените килограми до момента са едва 5,5! И тъй като много хора се притеснявали дали бебето е недоразвито, Джулката побърза да поясни, че към момента бебчето тежи 2,5 кг., тоест се развива напълно нормално.

Виж още: А половият живот? Джулиана Гани с откровения в началото на осмия месец от бременността

Въпреки че бременността на Джулката влиза вече във финалната си фаза, бъдещата майка продължава да тренира активно - 3-4 дни седмично, а през свободните дни и ходи много пеша.

Виж още: Преслава и Паола покоряват върхове! Детенцето - все по сладко от ден на ден!

Но упражненията не са за спортни резултати, а за здравето на майката и плода. Широко застъпени в програмата на Джулката са и дихателните упражнения.

Виж още: 8 месеца и 8 килограма: Есенната приказка на бременната Теа Минкова

Всъщност Джулката разбрала, че е бременна чак във втория месец, но въпреки че се радвала, била и много уплашена, че ще качи много килограми и ще приключи кариерата ѝ на модел.

Виж още: Златка Райкова разходи бебето и е в топ форма - месец след раждането! Каква е тайната ѝ?

Приятелят ѝ, фитнес инструктора Илиян Найденов, обаче ѝ обещал, че това няма да се случи. Така например освен промени в тренировъчния план, такива настъпили и в хранителния ѝ режим.

Преди да забременее Джулката приемала по 1200kcal на ден. След това ги увеличила до 1600 kcal, вече в началото на осмия месец калориите са 2000.

83 154 27.11.2019

Още от Най-яките мацки