Скандалното интервю: Меган била разплакана от Кейт, в двореца питали за цвета на кожата на Арчи

8 049 08.03.2021

Royal News

Дългоочакваното интервю на Меган Маркъл и принц Хари пред Опра предизвика вълна от реакции, още преди излъченето си. На 7 март обаче се състоя премиерата на разговора, от който станаха ясни някои скандални неща.

Първата "бомба", която херцогинята на Съсекс хвърли бе, че в двореца са имали сериозни притеснения относно цвета на кожата на нейния син Арчи. Съпругата на принц Хари каза също, че от двореца отказали да предостаят закрила на детето ѝ, каквато била традицията, както и факта, че Арчи няма да получи титла.

Виж още: Брат срещу брат: Уилям е "много разочарован" от поведението на Хари и Меган

По време на интервюто херцогинята на Съсекс разкри, че се е случвало да мисли самоубийство в този период. "Не исках повече да живея", заяви Меган пред Опра Уинфри със сълзи на очи. Меган сериозно се терзаела от "тревогите и разговорите в кралския двор, докато е била бременна, за това колко тъмна може да е кожата на бъдещото ѝ дете". Опра не можа да повярва на тези думи и възкликна от изумление: "Какво?", а след това да замълча. Попитана от кого е чула подобни коментари тя заяви само: "Смятам, че това силно би ги злепоставило".

Меган каза, че британското кралско семейство се е опитвало да я накара да мълчи, както и че членовете на кралския двор не само не са я защитавали, но и прибягвали до лъжи, за да защитят други кралски особи. Тя опроверга слуховете, че е разплаквала съпругата на принц Уилям - Кейт. Нещо повече - случило се точно обратното преди сватбата на Меган и Хари. "Няколко дни преди сватбата тя (бел. ред. Катрин) беше разстроена от нещо, за роклите на момичетата шаферки, и това ме разплака. Това наистина нарани чувствата ми", казва Меган, но допълни, че след това Кейт ѝ се извинила, изпратила и картичка и букет с цветя, като допълни, че Мидълтън е добър човек.

За проблемите с пресата съпругата на принц Хари сподели, че е молила за помощ кралското семейство, което е било загрижено от душевното ѝ състояние, но не е направило нищо, за да ѝ помогне. "Просто вече не исках да живея. И това бе нещо много ясно и реално и е постоянно плашеща мисъл. Спомням си как Хари просто ме утешаваше".

Виж още: Сватба с принц или принцеса - мечтата за милиони! Защо обаче този тип брак е истински кошмар

Меган каза още, че тя не е накарала принц Хари да напуснат кралското семейство. "Изоставих кариерата си, живота си. Изоставих всичко, защото го обичам", каза тя и допълни: "Планът ни бе да го направим завинаги". Принц Хари добави: "Направихме всичко това за добро и никога нямаше да се отделим от кралското семейство, ако то подкрепяше Меган". Маркъл разказа, че "не е съзнавала напълно, с какво се захваща", когато през 2018 г. се е омъжила за принц Хари. Маркъл добави, че не е взела никакви пари за това интервю.

Хари сподели, че се е чувствал разочарован от баща си принц Чарлз, и че покойната му майка принцеса Даяна би била много разстроена от начина, по който британското кралско семейство се е отнесло със съпругата му Меган. "Чувствам се наистина разочарован, защото и той (принц Чарлз) е преживял нещо подобно. Той знае какво е болка", каза принц Хари за баща си и добави: "Винаги ще го обичам, но преживях много болка", съобщават от Vesti.bg. Принц Хари сподели, че баща му, принц Чарлз, е престанал да отговаря на обажданията му. Все пак каза, че се е чувал няколко пъти с баба си - кралица Елизабет II.

Принцът, който се определи като "заточеник на системата", каза, че издръжката от кралското семейство е спряна, но с Меган разполагали с парите, които принцеса Даяна му оставила. 

Междувременно двата очакват второто си дете, като разкриха, че ще имат момиченце.

Виж още: Кралски скандали и през 2021? Сестрата на Меган Маркъл се готви да разкаже "скрити тайни"

Изображение: Getty Images

Още от Royal News

Ще присъстват ли Меган и Хари на погребението на принц Филип
Расисткият скандал се разраства! Стана ли ясно кой е питал за цвета на сина на Меган Маркъл
Скандално твърдение: Фалшива касова бележка за аборт подмамила Даяна за интервюто пред BBC
Принц Уилям - най-секси плешив мъж? Интернет потребители са убедени: Сигурно е някаква шега!
Офертите за работа заваляха: Принц Хари с нова интересна професия
Излъга ли Меган Маркъл за тайната сватба или просто не разбира? Висш духовник разказва
Най-големите секс скандали и лъжи в кралското семейство
Скандалното интервю: Меган била разплакана от Кейт, в двореца питали за цвета на кожата на Арчи
Скандалът се задълбочава: Меган Маркъл е бясна, обвини директно кралското семейство
Брат срещу брат: Уилям е "много разочарован" от поведението на Хари и Меган
Арчи ще става батко! Принц Хари и Меган Маркъл в очакване на второто си дете
Плуват в разкош: Кои са най-богатите кралски семейства в Европа
Сватба с принц или принцеса - мечтата за милиони! Защо обаче този тип брак е истински кошмар
Меган Маркъл променила името си във важен документ, което породи въпроси
Кристен Стюърт не прилича на себе си! Вижте първата ѝ снимка като принцеса Даяна
Кралски скандали и през 2021? Сестрата на Меган Маркъл се готви да разкаже "скрити тайни"