Сузанита демонстрира пищна гръд, феновете очаровани

19 993 09.03.2021

VIP Virals

Сузаните определено знае какво означава провокацията и умее да я привежда в действие. Певицата сподели в Инстаграм кадър, който предизвика фантазиите на мъжката половина от последователите ѝ, които я обсипаха с комплименти. 18-годишната изпълнителка качи своя снимка, на която е облечена с черен и много еротичен сутиен, подчертаващ извивките ѝ. 

"Много си сладка, Сузи", "Удивителна си", са част от комплиментите, които сипят в коментарите феновете, но не може да се отрече, че има хора, които критикуват младата певица за разкрепостеното поведение и нейната разголеност. 

Виж още: Как променя майчинството? Мика Стоичкова с мило признание, разказа и за тежък момент от 2020 г.

Иначе певицата изглежда е хванала живота си здраво с двете ръце, вече като пълнолетен човек прави собствените си решения и носи изцяло отговоронст за тях, както беше всъщност почти изцяло и преди. През януари ви разказахме, че Сузанита публикува story, на което се видя, че е с абокат в ръката, с болнична нощница и чехли.

От последващи публикации в Instagram стана ясно, че Сузанита е уголемила бюста си. В story тя обяснява защо точно се е спряла на тази клиника в Истанбул - опит, импланти, техника, организация по посрещане и настаняване на пациентите, превод на български, следоперативен процес. 

Междувременно в медийното пространство се появи и друга новина. Според "България днес" нещата между Сузанита и новия ѝ приятел са толкова сериозни, че певицата вече е запознала любимия си с родителите си, като по информация на медията те са останали очаровани от избраника на дъщеря си. Сузанита е с гаджето си от близо 6 месеца, като двамата се запознали през лятото. От story-тата, които е споделяла тя изглежда, че той е с няколко години по-голям от нея, доста едър е, а певицата неведнъж е споделяла, че го обича. 

Виж още: Семейна трагедия, нищета и неподозиран талант: Тежката история на чаровната Прея

Изображение: https://www.instagram.com/mvradova/