VBox7 logo

Любов с история: Кои звездни двойки първо бяха приятели преди да се съберат?

13 082 16.10.2019

Понякога не трябва да търсим много, за да открием любовта на живота ни. Понякога тя се развива с човек, когото познаваме отдавна и винаги е бил около нас.

Знаем за двойки, които се разделят, но остават приятели. Но съществува и обратното - когато приятелството прераства в красива любов. Кои са популярните двойки, при които събитията са се развили точно по този начин?

Наум Шопов и Теа Минкова

Двамата се познават, макар и бегло, от гимназиалните години. "Налага се" да преминат през доста трансформации, за да се открият наново и в момента да са заедно, като дори да очакват първото си дете.

Джъстин и Хейли Бийбър

Двамата се срещат за първи път през 2009 г., когато Джъстин е новоизгряваща поп звезда. Започват да излизат през 2016 г., а към ден днешен са женени.

Мила Кунис и Аштън Кътчър

Двамата се запознават през 1998 г. на снимките на филм, в който са гаджета. Именно там е първата им целувка. През 2012 г. отново се срещат и започва новата им любовна история.

Шон Мендес и Камила Кабейо

Музикантите се запознават през 2014 г. по време на концерт. След това стават най-най-добри приятели. Двамата са толкова близки, че започват слухове, че има нещо повече от приятелство. Е, през юли тази година папараци ги заснемат да се целуват в кафене в Сан Франциско, а малко по-късно тази година официално потвърждават връзката си.

Ким Кардашиян и Кание Уест

Популярната двойка се среща за първи път през 2002 г., когато приятелката на Ким, Бренди, се снима в клип на рапъра. Месеци по-късно двамата започват да проявяват интерес един към друг, въпреки че са във връзка с други хора. Слуховете за връзката им започват през 2012 г., а през 2014 г. двамата си казват "да" на сватба в Италия.

13 082 16.10.2019

Още от Опасни връзки