VBox7 logo

Изневярата - личен избор с план и без гузна съвест! Но какво тогава е любовта за Папи Ханс?

6 956 03.02.2020

Новата песен на Папи Ханс го представи в светлина, в каквато не сме виждали никой друг изпълнител. В нея той възпя изневярата, като не я заклейми, както сме слушали в други песни. Защо? Просто защото според него изневярата не е сред големите грехове на човечеството, а е личен избор.

Виж още: Папи Ханс смени визията, а феновете му го оприличиха на... Фики!

Това коментира той в интервю и допълни - ако изневярата се прави, то трябва да е съзнато, професионално и без гузна съвест. Папи Ханс призна, че неведнъж е изневерявал, но със сигурност е нарушаване на пакт с партньора.

Виж още: Прея показа изящно тяло по плажовете на Маями, певицата се стопи до неузнаваемост

Самият той, когато е изневерявал, дори и без да са го хващали, се е чувствал като престъпник. А защо изневерява? Защото любовта и сексът ясно се делят, защото любовта е приятелство, а сексът - нуждата да бъдем желани, нещо като глъдка свеж въздух. 

Виж още: Гери-Никол откри 50 нюанса синьо на крилете на любовта в Тайланд

Папи Ханс коментира и португалката, за която разказа във VIP Brother. Преди три месеца певецът отишъл "да си я вземе" от Португалия, но това, оказало се, не било толкова просто. Там той разбрал, че това не е изгарящата любов, която го е пратила там, а парещото разочарование, с което се е сблъсквал тук.

Виж още: Бебето при свекървата за 10 дни - защо не?! Джулката ще е модерна майка

Папи Ханс призна още, че не може да прави компромис с външния вид на една жена. Идеалната жена според него е Скарлет Йохансон, но "с по-сбъркан нос".

6 956 03.02.2020

Още от Music Virals