Топ 7 на най-криндж световни знаменитости

1 079 31.12.2021

7-те НАЙ

Световните звезди също имат тенденцията да са криндж и (уви) през отиващата си година го показват все по-често. В Reddit борд направиха своеобразна класация на кралете и кралиците на кринджа тази година. Ето кои заслужават короната:

Джеймс Кордън

Пеещият водещ e непът да се превърне в новата Елън Дедженеръс що се отнася до отношението му към екипа от сценаристи на шоуто, което води. Нека не забравяме и участието му в екранизацията на мюзикъла "Котки", който сам по себе си е достатъчно криндж, но пък в Reddit не забравят, че не само Кордън е участвал в него, но е и правил шеги по повод продукцията. "Никога няма да забравя онзи флашмоб, в който Джеймс Кордън беше в костюм на мишка и се опитваше да танцува с ханша си. Имах нужда от терапия", пише потребител на платформата.

Виж още: Публикуваха последните думи от дневника на Авичи - повече от зловещи са! 

Деми Ловато

"Не искам да омаловажавам последиците за психическото здраве за децата звезди на Дисни, но никога не съм харесвал Деми Ловато. Дори и в дните ѝ по Diney Channel. Криндж актьор, кофти музика с прекрасен глас, който хаби за гадна музика", пише един в Reddit. Друг добавя: "Когато започна да пее на духове жертви на сексизъм, чашата на кринджа преля". "Има истински хора, които са жертва на сексизъм", посочва трети.

Криси Тейгън

Освен че е cancelled знаменитости, моделката вече е обявена и за една от най-криндж звездите изобщо. "Беше толкова хубаво, когато си даде почивка от социалните мрежи, макар че просто се покри, след като стана ясно, че се е гаврила с хора онлайн. Мразя момента, в който реши да се върне. Честно казано дори не разбирам как съпругът ѝ, който изглежда нормален и готин, я търпи", пише потребителка в Reddit.

Виж още: Небинарен Джеймс Бонд, бисексуален Супермен и още: Революциите в киното, които не се харесаха на мнозина 

DJ Khaled

Да, той все още съществува. "Единственото, което прави, е да си казва името от време на време в някакви песни. Като покемон е", отбелязват в Reddit.

Меган Фокс и Машин Гън Кели

"Двамата са като ранна емо двойка, която се опитва да е готина, но е криндж да ги гледаме", отпелязва потребител, а друг допълва: "Напомнят ми на двойка 15-годишни, които искат всички в компанията им да знаят, че правят секс". Няма как да сме по-съгласни. 

Виж още: От осанна до разпни го: Как меме легендата Salt Bae падна от върха и копае дъното с наглост 

Кланът Кардашиян

"Не познавам дори един човек, който да ги харесва. Имам чувството, че хората, ако спрат да ги хейтят, те ще спрат да бъдат известни".

Гуинет Полтроу

"Перфектен пример за криндж. Тя е претенциозна, няма връзка с реалността, няма представа всички колко много се бъзикат с нея", пишат в Reddit. Ние само ще добавим, че пусна свещ с аромат на интимните ѝ части. 

Изображение: Getty Images

Още от 7-те НАЙ

7 Instagram тенденции, които не просто не са готини, но са и твърде опасни
Топ 7 на най-криндж световни знаменитости
7 игри, които са супер и за слушане! Кои са най-добрите саундтраци в гейминг света