Симона Загорова знае как: Певицата показа пищните си бомби на морето

7 247 05.08.2022

Music Virals

"Ах, морето...", както се пее в една ста-а-ара българска песен, която всички знаем добре. Симона Загорова е също на морска вълна, а последните ѝ снимки възбудиха... интереса към певицата.

Горещата брюнетка определено успя да си върне формата след раждането на Галина. Певицата не напуска фитнес залите, за да може да показва резултатите по плажовете. Една от любимите дестинации на Симона е Гърция, но в момента се намира в родината и изкушава гларусите с ето такива плажни изяви:

Виж още: "Стриптизьорка, разтваря бедра като на гинекологичен преглед": Азис се подигра на Бионсе

Загорова се постна по червен бански от две части, който разкрива всички важни детайли от тялото ѝ. "Симона, имаш разкошни бомби", "Ужасно секси си станала", пишат запалени фенове на Симона.

25-годишната звезда не се спира от работа, но все пак намира време да презарежда батериите по плажовете ни. Певицата е затрупана с участия през лятото, а в същото време се грижи и за дъщеря си Галина. Не е известно дали в момента Загорова има гадже, но нещо ни кара да си мислим, че съвсем скоро ще разберем подробности за личния живот.

Виж още: Подмазвачески истории в поп-фолкa: Биляниш засипа със суперлативи Лидия

Изображение: https://www.instagram.com/simonazagorova21/ 

Още от Music Virals