Как се снимат любовни сцени в сериал? Вижте отговора ТУК!

9 103 24.08.2020

Следвай ме

Снимането на любовни сцени не винаги е толкова лесно, колкото изглежда, особено ако се налага да се правят по няколко дубъла. За това разказва един от актьорите, целувал най-много партньорки 😊 в ролята на Ники в любимия на тийнейджърите уеб сериал "Следвай ме" - Марио Михайлов. 

Той е първият гост в ексклузивната поредица на сериала "Отново заедно", в която актьорите от сериала се събират почти година след края на проекта, за да си поговорят и да си припомнят едни от най-забавните моменти по време на снимките.

В ролята на домакин и водещ на поредицата влиза друг актьор от „Следвай ме“ – Илиян Илиев, познат на тийн аудиторията с образа на Алекс.

ВИЖ ОЩЕ: Най-добрите моменти на Алекс в "Следвай ме"!

В първия епизод на „Следвай ме: Отново заедно!“ Марио разказва за това как се снимат любовните сцени и споделя, че подобни сцени е по-добре да бъдат заснети от първия или втория опит.

За него, ако има повече дубли в един момент вече не успяваш така истински да се превъплътиш в ролята. 

ВИЖ ОЩЕ: Най-добрите моменти на Ники и Бела в "Следвай ме"!

Изпълнителят на песента „Добро момче“ споделя, че участието в сериала е било едно от най-големите предизвикателства в живота му и страхотна възможност да се запознае с много нови хора, с които поддържа отношения и до днес. 

Какви нови проекти подготвя Марио Михайлов и как се справи с Тик Ток предизвикателството, което му бе отправено от Илиян – гледайте във видеото!

    

 

Още от Следвай ме

От футболист в актьор: трансформацията на Васето, която обърна живота му
Коя е ролята, която промени света на Михаела Павлова? Отговор от първо лице - вижте ТУК!
Нов член в семейството на Никол! Кой е той - вижте ТУК!
Как се снимат любовни сцени в сериал? Вижте отговора ТУК!

Собственикът на клипа не желае коментари.