Конкурс на MYIMPACT!⭐ВИЖТЕ🤩

372

👉 Конкурсна задача: Журналистика за засилване на активизма: иновативно социално въздействие чрез медиите!

Cool News

👉В този конкурс каним млади хора, които се интересуват от журналистика от целия Европейски съюз, да покажат трансформиращия потенциал на активизма, като използват нови медии и иновативни журналистически формати, за да образоват и ангажират публиката по критични въпроси като психично здраве, екология и социална ангажираност. Ние вярваме, че като използват силата на дигиталните платформи и креативното разказване на истории, хората могат да окажат значително влияние върху обществото.🧐🤩

👉 Каква е задачата на конкурса?🧐

📌Журналистическият активизъм в действие: Покажете как използвате нови медии и иновативни журналистически формати, за да образовате и ангажирате хората по теми като психично здраве и екология. Покажете ни как ефективно сте използвали онлайн платформите, за да повишите осведомеността и да стимулирате смислени разговори около тези проблеми.

📌Създаване на ангажиращо съдържание: Представете стратегии за създаване на завладяващо съдържание по важни социални въпроси, като подчертавате важността на социалната ангажираност. Споделете вашите прозрения за създаване на съдържание, което резонира с аудиторията, стимулира ангажираността и вдъхновява действие.

📌VIRAL въздействие: Споделете вашата „вирусна рецепта“ за разпространение на осведомеността и мобилизиране на подкрепа за важни каузи сред младите хора. Обяснете защо е изключително важно да популяризирате тези проблеми по новаторски начини и как вашият подход е довел до осезаеми резултати или положителна обществена промяна.

👉 Указания за записване:

Изпратете своя запис преди крайният срок, за да отговаряте на условията за разглеждане. Записите трябва да бъдат изпратени на английски език. Включете всякакви подходящи медийни материали, като видеоклипове, статии или публикации в социалните медии, в подкрепа на вашето представяне. Критериите за оценяване ще се съсредоточат върху креативността, въздействието, иновациите и ефективността при решаването на социални проблеми.

👉 Критерии за оценяване:🧐👇

📌Журналистическо съвършенство: Степента, в която записът демонстрира придържане към журналистическите принципи, включително точност, обективност, честност и задълбоченост в репортажите.

📌Креативност в разказването на истории: Нивото на иновация и креативност, проявени в подхода на разказване на истории. Съдиите ще оценяват използването на мултимедийни елементи, наративни техники и интерактивни функции за ангажиране и завладяване на публиката, като същевременно ефективно предават значимостта на разглеждания социален проблем.

📌Етични стандарти: Демонстрацията на етично поведение и почтеност в журналистиката, включително прозрачност, отчетност и зачитане на различни гледни точки.

📌Иновативни подходи: Степента на иновация и оригиналност, демонстрирани при разглеждането на социални проблеми чрез журналистически средства. Записите ще бъдат оценявани въз основа на използването на нови медийни технологии, подходи, базирани на данни, и креативни методи за разказване на истории за ефективно съобщаване на сложни проблеми и ангажиране на публиката.

📌Цялостно представяне: Цялостното качество и ефективност на записа при предаване на важността и неотложността на разглеждания социален проблем, както и яснотата, съгласуваността и убедителността на представения аргумент. Съдиите ще вземат предвид цялостното впечатление и стил на представяне, включително визуален дизайн, качество на писане и мултимедийна интеграция.

MОЖЕ ДА КАНДИДАТСТВАТЕ ЗА КОНКУРСА ОТ ТОЗИ ЛИНК👇🤩💥

MY IMPACT COMPETITION!

Източник снимки: : istock

 

Коментари 0

Собственикът на клипа не желае коментари.

Мрачната история зад детските ти спомени💥🤩
Най-старото, най-дълбокото и най-голямото езеро в света!
Тези животни говорят КАТО ХОРА?
Българките са на ВЪРХА на европейския волейбол!
Какво ще стане с тялото ти, ако спреш да носиш бельо?!🤩😋
ФЕНОМЕН : Момиче, което не може да ходи, стигна до Рилските езера
Париж се влюби в БГ килимите 😲😲😲
От арктически студ до тропически жеги: Как тренират гимнастичките ни?
Тейлър Суифт с концерт в България?
Наркотик, по-лош от кокаина, завладява младите!
Неща, които жените казват и карат мъжете да се чувстват несигурни💥😱
Кое е вдъхновението на младата звезда на Испания Ламин Ямал
📰 Травма и шок: Жената, която откри, че е спала с брат си след ДНК тест! 😱
Кой донесе първи медал за България на световното първенство по борба?💪
Той е пропускал работа 6 години и НИКОЙ не е разбрал?
Какво не знаеш за Адам и Ева!
Странни факти за човешкото тяло, за които не сте подозирали🧐
Най-честите кошмари – имаш ли някой от тях?
Как да разпознаваш езика на тялото, когато някой лъже!
Ето какво се случва с мозъка и тялото ти от страх!
Тя е "ЕКОСЕКСУАЛНА", но има ВРЪЗКА С ДЪРВО 😳🤯
Факти, които звучат като лъжа, а са абсолютна истина!🧐😲
Кейт Хъдсън и Ник Джонъс? Слухове за връзка ?! 😱
Ужасяващата обсесия на Карл Танцлер!
Деси Банова-Плевнелиева: Срещнах любовта, благодарение на NOVA!
НАСА откри GLITCH в матрицата !
Мъж получи 89 милиона на рандом в сметката си!
Чуйте смразяващият 164-годишен звук на първия звукозапис на човешки глас!😱💥😫😲
Дубайската принцеса се разделя със съпруга си чрез инстаграм пост ?💔
Възможни признаци на живот, открити на Венера!💥😱Извънземните идват!👽
Мъж изпържи яйце на слънцето в Пловдив?!